Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Η Κολομβιανή Καϊσέδο στον Πορφύρα !



Η Κολομβιανή διεθνής αθλήτρια Βανέσα Καϊσέδο, με χαρά δέχθηκε την πρόταση του Πορφύρα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου αγωνίσθηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν με τον Αρη στην Volley League.

Πολλά λόγια δε χρειάζονται, η κίνηση είναι ιδιαίτερα σημαντική, αλλά, ο Πορφύρας εμπιστεύεται και θεωρεί το ίδιο σπουδαία και ισότιμα όλα τα παιδιά του και θέλουμε πάνω από όλα να έχουμε ΟΜΑΔΑ που θα παλεύει έως τον τελευταίο πόντο, με ΥΓΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ για τους αντιπάλους.

Καλορίζικη Βανέσα !

Η 27χρονη ακραία θα ενισχύσει τον Πορφύρα στην προσπάθεια του στο πρωτάθλημα της Pre League και θα είναι μαζί με την 26χρονη Αμερικανίδα Εχίζε Ομογκίμπο οι 2 ξένες αθλήτριες μας, που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια των Ελληνίδων Καριπίδη, Λιάρου, Μπουτσελάκου, Σάντε, Σωτηρίου, Πανούση, Ποντικάκη που συνεχίζουν μαζί μας από πέρσι και των νεοφερμένων Βαλσάμη, Δημοπούλου, Σπύρη, Πατουχέα στις οποίες θα προστεθούν ακόμα 2 αθλήτριες για το ρόστερ της Γυναικείας, όπου θα εντάσσονται προπονητικά, ανάλογα με τις συνθήκες, αθλήτριες από τις Νεάνιδες-Κορασίδες μας. 

Υ.Γ.  Οι στόχοι για τις ομάδες προκύπτουν ΜΟΝΟ από την καθημερινή δουλειά, τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και τη διάρκεια. Καλό πρωτάθλημα σε ΟΛΕΣ τις ομάδες και στο τέλος, επειδή το βόλεϊ είναι εν πολλοίς δίκαιο άθλημα, ότι αξίζουμε θα πάρουμε.