Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ξημερώνει μία ημέρα που δε θέλει άγχος....

Τρία απο τα κορίτσια της Ακαδημίας μας, με πλούσια παρουσία σε όλες τις ομάδες μας, η Στέβη Χαλβατζή, η Θοδώρα Δημητρίου και η Σέβη Χατζηπέτρου δίνουν απο σήμερα Πανελλήνες εξετάσεις.
Ευχόμαστε και στις 3 αλλά και σε όλα τα παιδιά που πέρασαν απο την Ακαδημία μας και σήμερα δε συνεχίζουν το βόλει, καλή επιτυχία και να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα όρια τους.
Το πρώτιστο είναι να βγούν απο τις αίθουσες των εξετάσεων με την αίσθηση ότι έκαναν το καλύτερο δυνατό και στο τέλος να περάσουν εκεί όπου επιθυμούν, εκεί όπου τις οδηγεί το συναίσθημα τους γιατί με αυτό θα πορευθούν στην υπόλοιπη ζωή τους και αν δεν κάνουν κάτι που τους αρέσει, μπορεί να είναι πετυχημένες αλλά όχι και ευτυχισμένες.
Και σημασία έχει όχι μόνο να μετράς  με νούμερα την πορεία σου αλλά κυρίως να έχεις την ...πολυτέλεια να κάνεις αυτό που σε καλύπτει και σου δίνει κίνητρο ώστε να γίνεις ότι εσύ θέλεις και όχι ότι επιθυμεί η κοινωνία που έφερε τα παιδιά μας με το ένα πόδι μέσα στη χώρα και με το άλλο έξω απο αυτό επειδή τα μάθαμε να σκέπτονται όχι κριτικά αλλά μηχανιστικά.
Καλή επιτυχία παιδιά. Μακάρι να συνεχίσετε την παράδοση του βόλει του Πορφύρα που βγάζει όχι μόνο σωστούς ανθρώπους αλλά και επιστήμονες.
Επιστήμων είναι αυτός που κάνει άριστα τη δουλειά του σεβόμενος τον εαυτό του και τους άλλους και όχι μόνο αυτός που παρουσιάζει ένα ζηλευτό ( ; ) πτυχίο.
 Ρομαντική προσέγγιση ; Είδα και που μας οδήγησαν οι ρεαλιστικές προσεγγίσεις....

Ν.Δελαγραμμάτικας