Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Με μηδενικό μπάτζετ

Ρεπορτάζ απο τον χώρο του βόλει γυναικών με ειδήσεις που συγκεντρώσαμε και οι οποίες έχουν το ενδιαφέρον τους.
---Μαθαίνουμε ότι μετά απο το Πειραματικό που θα δηλώσει αδυναμία να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και θα ζητήσει να παίξει σε τοπική κατηγορία στη νέα σαιζόν και το Ανατόλια που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειρισθεί ότι προκύπτει απο τις αλλαγές σε επίπεδο προσώπων στη διοίκηση του, μία ακόμα ομάδα απο την Α1 είναι στην κόψη του ξυραφιού. Η απόφαση που έχει παρθεί απο τη Διοίκηση του συλλόγου όπου ανήκει είναι σαφής.
''Κατεβαίνουμε να παίξουμε στην Α1 αλλά με μηδενικό μπάτζετ''.
Ποιά είναι αυτή η ομάδα ; Μόλις το ανακοινώσει στις αθλήτριες της την επομένη κιόλας ώρα θα σας δώσουμε την πληροφορία, καθώς υπάρχει και η δεοντολογία.
---Στην Φιλία Ηλιούπολης εντάχθηκε η Αριάννα Παπαγιάννη ενώ θα φθάσουν τις 12 οι Ελληνίδες αθλήτριες που μέχρι τις 25 Ιουλίου θα ζητήσουν την άδεια της Ομοσπονδίας ώστε να πάνε στο εξωτερικό για να δοκιμασθούν. Προς το παρόν είναι 7.
---Μέχρι 5 είναι οι μεταγραφές που επιτρέπονται γαι τμήματα υποδομών ομάδων βόλει. Απο 5 για τα κορίτσιια και τα αγόρια.
---Αλλάζει το καθεστώς σε πολλές συμφωνίες το όριο ηλικίας των 25 ετών που μπήκε στους δανεισμούς με υποσχετικές αθλητριών.


Ν.Δελ.