Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Για τη φάση των ''16'' του Κυπέλλου Ελλάδος

Τον Πανναξιακό  υποδέχεται αύριο στις 21.45 στο ''Σαλπέας'' ο Πορφύρας, σε νοκ άουτ αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος Βόλει Γυναικών.
Ο νικητής απο αυτή τη συνάντηση θα προκριθεί στη φάση των 16 του θεσμού, όπου θα μπούν οι 9 ομάδες της Α1 και οι 7 που θα περάσουν απο την Α2 Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα.
Περιμένουμε τον Πανναξιακό με την βεβαιότητα ότι θα δούμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρους των Ομίλων του Νότου της Α2 Εθνικής.
Επιφυλασσόμαστε να φιλοξενήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε μία ομάδα που έχει, άλλωστε, 3 Πειραιώτισες αθλήτριες στη δύναμη της, τις Σιώρη, Εμμανουηλίδου, Κακουράτου.
Πολλά λόγια δε χρειάζονται.
Καλή διασκέδαση, ελπίζουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, όπου όσοι αγαπούν το βόλει Γυναικών υψηλού επιπέδου, θα πρέπει να έλθουν για να δούν ένα ματς το οποίο θα ευχαριστηθούν.
Σημασία δεν έχει ποιός θα προκριθεί.
Αυτό που, όλους μας, ενδιαφέρει είναι να μείνουμε για όσο διαρκέσει το παιχνίδι, χωρίς μίζερες και δυσάρεστες σκέψεις και να χαρούμε ωραίες προσπάθειες, να αδειάσει το μυαλό μας απο τη μαυρίλα που ζούμε.
Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις έχουμε καθημερινά κι εδώ που έχουμε βρεθεί, χάρη στις προσπάθειες που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνουμε στον Πορφύρα, θέλουμε να τις χαρούμε, γιατί  το αξίζουμε.

Ν.Δελαγραμμάτικας