Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Υλοποίηση προωθητικής ενέργειας

Το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας προχώρησε στις προηγούμενες ημέρες στην υλοποίηση του πλάνου προβολής της χορηγίας του Allou Fun Park προς την Ομοσπονδία Βόλει και μοίρασε εκπτωτικά κουπόνια εισόδου στο συγκεκριμένο χώρο ψυχαγωγίας στο Ρέντη.
Κάθε παιδί πήρε απο 3 κουπόνια ( με δικαίωμα ολοήμερης χρήσης προς 12 ευρώ το ένα ) ενώ θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο η διανομή.
Τα κουπόνια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν, αν υπάρχει, βεβαίως, ενδιαφέρον, έως το τέλος Φεβρουαρίου.
Απο αυτή τη δράση όπως επίσης κι απο τη διαφήμιση εταιρείας κούριερ στα εντός εδρας παιχνιδια μας, ο Πορφύρας δεν έχει το παραμικρό κέρδος, αλλά, απο την πλευρά μας, βοηθούμε το σύνολο του χώρου του βόλει και συνεισφέρουμε στην καλύτερη λειτουργία της Ομοσπονδίας, με την ελπίδα ότι με τον εξορθολογισμό των δαπανών και την ανάπτυξη του μάρκετινγκ για τη δημιουργία πόρων, θα σταθεί δυνατό να βοηθήσει κι η ΕΟΠΕ, απο την πλευρά της,τα σωματεία που αποτελούν τα κύτταρα της.
Γιατί παλεύουμε εντελώς μόνοι, δίχως ένα ευρώ ή μία μπάλλα απο Ομοσπονδία, Δήμο, Κράτος.
Αλλά,  κατά τα άλλα, απο τη δική μας...ζητιανιά, παράγεται οικονομικό όφελος που συντηρεί ένα σύστημα και φέρνει έσοδα στο κρατικό ταμείο.
Αυτό, βεβαίως, θα πρέπει να αλλάξει.
Αν δεν αλλάξει, απλώς, θα ψοφήσει η αγελάδα....