Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πετυχημένο πείραμα

Είναι δύσκολη, κρίσιμη και υπεύθυνη όποια κίνηση γίνεται κι αφορά παιδικές ψυχές.
Πειραματισθήκαμε με ρίσκο με τη δημιουργία δεύτερης ομάδας Παγκορασίδων, αλλά, σήμερα αισθανθήκαμε ότι αυτή η, κοινή, απόφαση που εκφράζει τη συλλογικότητα και τον κοινό στόχο, ήταν σωστή.
Η ομάδα Παγκορασίδων που πήγε να παίξει στη Νέα Σμύρνη, έχασε με ψηλά το κεφάλι απο τον Πανιώνιο, με 3-1 σετ σε ένα ματς το οποίο θα μπορούσε να κερδίσει, αν δε λύγιζε στο τέταρτο σετ, στα δύσκολα σημεία.
Τα σετ ήταν 25-18, 25-23, 18-25 και 25-21.
Ο Πορφύρας αγωνίσθηκε με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000, το 2001 και το 2002, δηλαδή, με ...μωρά.
Επιλογή μας, με όραμα και στρατηγική.
Ο Πανιώνιος είχε παιδιά του 1999 και του 1998, κατά κύριο λόγο, μεγαλύτερα μεν, αλλά, ασφαλώς, μέσα στα ηλικιακά όρια.
Προτιμήσαμε  να παρουσιάσουμε την ομάδα που κοουτσάρει η Μίνα Τσαπούρη, επειδή, θέλουμε να παίρνουν εμπειρίες τα παιδιά που είναι στις Παγκορασίδες αλλά και στα Cadets, ενδεχομένως και στο Προαγωνιστικό.
Τα πιτσιρίκια μας, δούλεψαν καλά στα προηγούμενα χρόνια με τον Γιάννη Τσουρουγιάννη, συνεχίζουν την σωστή προπόνηση με την Πόπη Καλλή και την Μίνα.
Εδωσαν πολλά στο αποψινό παιχνίδι, μπορούν περισσότερα.
Δε ξέραμε τι θα παρουσιάσουν, αλλά, τα εμπιστευθήκαμε γιατί ξέρουμε ότι γνωρίζουν βόλει κι ότι είναι δεμένα με την ομάδα.
Μας δικαίωσε η εικόνα τους.
Αν το καλοσκεφθείτε, κάναμε μία, ακόμα, τρέλα....
Αλλά, είναι ωραίες αυτές οι τρέλες.
Αν εξαιρέσει κανείς την Ευτυχία Θεοδωρή και την Κορίνα Τσόρβα, όλα τα άλλα παιδιά ήταν πέρσι στα Μίνι.
Τα πετάξαμε στα βαθιά, κολύμπησαν μια χαρά και μας συγκίνησαν.
Ολα τα παιδιά ήταν πολύ καλά, όμως, όταν βλέπει κανείς την Εβελίνα Αποστόλου να έχει αυτή την τεχνική στην υποδοχή στα 10 της ( πηγαίνει στην Ε΄Δημοτικού ! ), την Φωτεινή Αποστολάκη να μοιράζει παιχνίδι με εξυπνάδα, την Αγγελική Μελισσάρη να δείχνει μοναδικό θράσος, την Μίνα Κουτσουδάκη, την Ουρανία Κονταράκη και την Ζίνα Πολλάτου να  ξεπερνούν το άγχος τους και να είναι πολύτιμες, την Κορίνα Τσόρβα και την Ευτυχία Θεοδωρή να δίνουν λύσεις με ευστροφία, τις Μυρσίνη Τζώρτζη, Νικολέτα Μονιού, Ιωάννα Μούκα να προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες, απλώς, παίρνεις κουράγιο για τη, δύσκολη, συνέχεια.