Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Θήρα--Πορφύρας στις 7 μ.μ.

Στο πέμπτο παιχνίδι της σε αυτή τη σεζόν, για τον Α΄Ομιλο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, η γυναικεία ομάδα του Πορφύρα αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 7 μ.μ. στη Σαντορίνη τον ΑΟ Θήρας.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 10 το πρωί κι η επιστροφή, αναγκαστικά, την Κυριακή, καθώς, δεν υπάρχει τρόπος ώστε να γυρίσουμε αυθημερόν.
Μέρος απο τη δαπάνη των 2.200 ευρώ για το ταξίδι που μας ....ματώνει, καθώς, μάλιστα ακολουθεί την άλλη Κυριακή κι άλλο εκτός έδρας ματς, στην Κρήτη με τον Μεσσαρά, θα καλυφθεί απο τα έσοδα απο τις Κάρτες Μέλους.
Ελπίζουμε ότι θα συνεχισθεί η διάθεση των Καρτών Μέλους του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, καθώς, αυτά τα 20 ευρώ, απο κάθε Κάρτα, δίνονται για να σταθεί δυνατή η μετακίνηση της ομάδας μας.
Διευκρινίζουμε ότι άλλο έσοδο εκτός απο τις συνδρομές, τις Κάρτες Μέλους, τα ημερολόγια, ουσιαστικά δεν υπάρχουν για το τμήμα, καθώς, οι χορηγίες έχουν περιορισθεί αν όχι κι εκμηδενισθεί, καθώς υποχώρησαν μόλις στο ....6%, του ποσού που συγκεντρώναμε πριν απο 5 χρόνια.
Πάμε εντελώς μόνοι μας, αλλά, υπάρχει νοικοκυριό, ψυχραιμία, διάθεση και θα το παλέψουμε.
Ευχαριστούμε όλους όσοι μας βοηθούν αλλά κι όλους εκείνους που μας συμπαραστέκονται έστω με την κατανόηση τους.
Οτι κι όσο μπορεί καθένας μας.
Αθλητισμό κάνουμε. Με τις αρχές και τις αξίες που έχουμε ως φυσικά πρόσωπα.
Καλή επιτυχία στην γυναικεία ομάδα μας απο τα παιδιά της Ακαδημίας μας και τους γονείς τους.