Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η νίκη μένει κι είναι πάντα καλοδεχούμενη, γιατί φτιάχνει ψυχολογία...

Ο Πορφύρας, όπως σημειώσαμε ήδη αμέσως μετά απο το τέλος του αγώνα με τον Παπάγου, πήρε τη νίκη με 3-0 σετ για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο Βόλει Γυναικών.
Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, κρατάμε τη νίκη που είναι καλοδεχούμενη και φτιάχνει ψυχολογία, επιβεβαιώνεται ότι μένουμε σταθεροί σε θετική παρουσία στην Α2 Εθνική, όπου καταξιωνόμαστε πλέον.
Ο Παπάγου ήταν μαχητικός, πιεστικός, δεν έδινε περιθώρια για  αμφισβήτηση της αγωνιστικότητας και του πάθους του, ασφαλώς αδικείται απο το γεγονός ότι έχει μόνο ήττες και στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα.   
Ακολουθούν για τον Πορφύρα 3 διαδοχικά εκτός έδρας ματς.
Το Σάββατο παίζουμε στη Σαντορίνη με την Θήρα, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου με τον Ιωνικό, μάλλον, στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στην Κρήτη με τον Μεσσαρά.
Μέσα σε 8 ημέρες, θα φανεί τι πρέπει και τι μπορούμε να περιμένουμε απο την ομάδα μας σε αυτή  τη σεζόν.
Θα ετοιμασθούμε με ηρεμία, δίχως προβλήματα και θα δούμε....  
Τα σετ ήταν 25-21-,25-21 και 25-23.
Διαιτήτευσαν οι Ράντσιου-Καντλή.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερογιάννης): Μανωλάκου, Μουστάκη, Μπαλλή, Καράκου, Τσαμπούρη, Δήμα, Α.Γκούρα (λ), Ν.Γκούρα, Χαλβατζή, Χατζηπέτρου, Δελαγραμμάτικα, Θαλασσινού.
ΠΑΠΑΓΟΥ ( Αντώνης Πούμπουρας): Βλάγκα, Χρυσομάλλη, Κορακοβούνη, Παπασηφάκη, Χατζησωκράτη, Κατσικά, Πασιαλή (λ), Θανοπούλου, Έμνακ-Κρεμμύδα, Ιλανίδου, Λιούκα.