Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Οι ώρες του νέου τμήματος, των Rookies

Το νέο τμήμα που δημιουργήθηκε σήμερα στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα, αποτελείται κυρίως απο κορίτσια γεννημένα το 2003 και το 2004 και ονομάζεται ROOKIES, δηλαδή τα καινούρια φυντανάκια που προετοιμάζονται για την εισαγωγή σε προαγωνιστικό επίπεδο.
Τα παιδιά ενημερώθηκαν, οι προπονήσεις με την κα Βιβή ξεκινούν απο αύριο, στις 9 το πρωί στο Σαλπέας και θα ισχύει πια αυτό το πρόγραμμα.


ΣΑΒΒΑΤΟ      ΓΥΜΝΑΣΙΟ          2.30-4 Μ.Μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ        ΣΑΛΠΕΑΣ               9-10 Π.Μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ       ΓΥΜΝΑΣΙΟ          5.30-7  Μ.Μ.

Μία αλλαγή ενδεχομένως να υπάρξει την Πέμπτη, ώστε να πάνε τα παιδιά στο 5.30-7 μ.μ. αντί για την Τετάρτη, με μετάθεση της προπόνησης των Παγκορασίδων.
ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Ο διαχωρισμός έγινε ώστε να ''σπάσει'' το τμήμα των Μίνι και να γίνεται καλύτερη δουλειά, με στόχο να φτιάξουμε αθλήτριες και να βοηθήσουμε τα παιδιά ώστε να αγαπήσουν το βόλει και κατ΄επέκταση τον αθλητισμό, να κάνουν το γήπεδο, δεύτερο σπίτι τους, να πηγαίνουν σε αυτό, με λαχτάρα.
Κάθε αλλαγή είναι δύσκολη, αναστατώνει.
Αλλοι θα διευκολυνθούν, άλλοι θα εξυπηρετηθούν.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΗΤΑΝ  ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΩΣΤΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ.
Τα Μίνι, τα Rookies, τα Cadets, το Προαγωνιστικό θα είναι διαδοχικά σημεία-σταθμοί στην ίδια αλυσίδα.
Στόχος μας είναι ΟΛΑ τα παιδιά να κάνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 προπονήσεις την εβδομάδα, να προοδεύουν και να παίρνουν αθλητική εκπαίδευση με ΕΝΙΑΙΑ προπονητική φιλοσοφία.
ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ 12ΑΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ.
ΕΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2010-2011 ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 12ΑΔΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4.