Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Τρόπος ζωής

Η ανταπόκριση των φίλων του Πορφύρα και του βόλει σε αυτή την ΕΝΤΙΜΗ προσπάθεια που γίνεται στον ιστότοπο του τμήματος μας και συνολικά στην ομάδα μας, μας συγκινεί.
Εχει γίνει τρόπος ζωής αυτή η ομάδα και αυτό το μέσο επικοινωνίας μας.
Οι 600 επισκέψεις που είχαμε χθες και οι 120 που ήδη έχουμε απο το πρωί, αν σκεφθεί κανείς ότι πρόκειται για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, δημιουργούν επιπλέον υποχρέωση σε εμάς.
Εδώ φτιάχνουμε κουλτούρα ώστε να δημιουργούμε τις επόμενες γενιές.
Το εύκολο ήταν μέχρι εδώ.
Το δύσκολο ακολουθεί.
Απώτερος στόχος μας, επειδή εμείς δεν κρυβόμαστε, είναι μία ημέρα να ανέβουμε στην Α1 Εθνική κατηγορία, αλλά, με την πλειοψηφία των αθλητριών μας να αποτελείται απο παιδιά που πρωτόπαιξαν βόλει στον Πορφύρα και σίγουρα πάντως με σωστή οργάνωση, κατάλληλες δομές και επάρκεια σε μέσα, ώστε να μείνουμε στη μεγάλη κατηγορία.
Αν πρόκειται να πάμε στην Α1 για να βγάλουμε φωτογραφίες και να πέσουμε με το κεφάλι κάτω, διασυρόμενοι για διάφορους λόγους ( αδυναμίας, ασυνέπειας, προχειρότητας ), να μην ανέβουμε ποτέ.
Οταν έλθει αυτή η ώρα, θα είμαστε έτοιμοι.
Οραμα υπάρχει.
Αλλά, με τον δικό μας τρόπο.
Ωστε όταν κουρασθούμε να παραδώσουμε ΟΜΑΔΑ στους επόμενους, αντί να τους μεταφέρουμε το πρόβλημα που θα έχουμε δημιουργήσει.
Καλή Σαρακοστή.
Να πάτε οι μικρές να φιλήσετε γιαγιά και παππού και οι μεγάλοι να αφοσιωθούμε σήμερα σε ότι αγαπάμε και ανταποκρίνεται σε ότι του προσφέρουμε απο τη ψυχή και την καρδιά μας.
Καλημέρα.

Υ.Γ.
Εντάξει, θα έχουμε και άλλες αναρτήσεις στις επόμενες ώρες....