Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μία ιστορική όσο και σημαδιακή επιτυχία του Πορφύρα

Επική πρόκριση για τις Παγκορασίδες Γ του Πορφύρα που νίκησαν απόψε στο Σαλπέας με 3-1 σετ την Ευρυάλη Β και πέρασαν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, αν και είναι η ηλικιακά μικρότερη ομάδα της διοργάνωσης, με κορίτσια της...ΣΤ Δημοτικού.....
Αυτή η επιτυχία είναι απο τις μεγαλύτερες που έχει πετύχει το βόλει Γυναικών του Πορφύρα, απο το 1991 , έτος ίδρυσης του.
Ποτέ άλλοτε μία ομάδα με τόσο μικρά παιδιά δεν ήταν τόσο καλή και άξια στην παρουσία της στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Αυτές οι αθλήτριες, λύγισαν το άγχος και την απειρία τους και με εκτός έδρας νίκες σε βάρος παραδοσιακών δυνάμεων της Ενωσης μας ( με 3-0 σετ επί του Πανιωνίου Β και του Μίλωνα Β στη Νέα Σμύρνη και το ίδιο επί της Ηλιούπολης Γ στην Ηλιούπολη  αλλά και με το καθοριστικό 3-1 σε βάρος της Ευρυάλης Β ) έφθασαν στις 4 νίκες σε 7 παιχνίδια και προκρίθηκαν, ότι και αν συμβεί την Κυριακή στις 7 μ.μ. στο Πέραμα ανάμεσα σε Φιλία και Πανιώνιο.
Στη χειρότερη για τον Πορφύρα περίπτωση, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία, όπου στην ειδική βαθμολογία των μεταξύ μας αγώνων θα έχουμε εμείς 2 νίκες, όσες και η Φιλία ενώ ο Πανιώνιος θα έχει μόνο 1 και θα μείνει εκτός.
Τα σετ ήταν 25-22, 22-25,25-21, 26-24.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλλή ) Αποστόλου, Σκαλτσή, Τριανταφύλλου, Ε.Ζαννή, Τζώρτζη, Ν.Μονιού, Παπαδοπούλου, Συρίγου, Σπυράκη, Δ.Ζήκου, Ράπτη, Ζούπα.
ΕΥΡΥΑΛΗ ( Μαγκλάρας ) Λέκκα, Μπαλόγλου, Ξυδιά, Σουμπλή, Αθανασοπούλου, Γεωργαντά, Παππά, Ποντικού, Σαμαρά, Σαντοριναίου, Αναστασίου.