Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Το τρένο συνεχίζει...Ογδοη σερί νίκη για τις Παγκορασίδες Α και πρόκριση με το 3-2 επί της Αργυρούπολης στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ.

Με την όγδοη σερί νίκη τους ( αλλά, αυτή την φορά και με  καλή εμφάνιση...), συνέχισαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, οι Παγκορασίδες Α του Πορφύρα, ανεβάζοντας σε 4 τις νίκες των 4 ομάδων Παγκορασίδων μας αυτό το Σαββατοκύριακο, με 3 ήττες στο σύνολο των 7 αγώνων που έδωσαν.
Η νίκη απέναντι στην Αργυρούπολη, με 3-2 σετ στο Σαλπέας, εξασφαλίζει στην πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, για τις Παγκορασίδες Α του Πορφύρα, καθώς στον Ομιλο μας, έχουμε αποκτήσει πλεονέκτημα, που όμως είναι σχετικό και απαιτεί αυξημένη προσπάθεια μέχρι το τέλος, γιατί έχει σημασία η θέση στον Ομιλο, εάν θα είναι η πρώτη ή η δεύτερη δηλαδή, για τις διασταυρώσεις στη συνέχεια.
Τα σετ ήταν :  25-18, 25-14, 23-25, 23-25, 15-10.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) :  Τζώρτζη, Ο.Καλογεροπούλου, Κ.Καλογεροπούλου, Κουόλ, Κ.Ράπτη, Συρίγου, Ε.Ζαννή, Τριανταφύλλου, Σπυράκη, Παπαδοπούλου, Α.Φραγκοπούλου, Μαριόλη, Βαμβακάρη.