Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Μία, ακόμα, νίκη για τις Παγκορασίδες Γ, με καλή παρουσία ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ κερδίζει, ΜΑΖΙ ΧΑΝΕΙ.
Και με βοήθεια και από τα 12 παιδιά που αγωνίσθηκαν σήμερα στην Δραπετσώνα, οι Παγκορασίδες Γ του Πορφύρα νίκησαν με 3-1 σετ και παραμένουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final 4, δείχνοντας χαρακτήρα και ΣΥΝΟΧΗ.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Ναι, έκαναν λάθη. Αλλά, τώρα μας θέλουν δίπλα τους, γιατί εκείνα πριν από κάθε άλλον, έχουν την αυτογνωσία και περιμένουν την επιβεβαίωση και την στήριξη στα δύσκολα, τότε που ξέρουν ότι θα μπορούσαν κάποιες στιγμές να τις είχαν διαχειρισθεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Κρατάμε τη χαρά της νίκης, θα προσπαθήσουμε ΜΑΖΙ για το καλύτερο και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον ΑΓΩΝΑ σας, την ΕΥΨΥΧΙΑ και το ΗΘΟΣ σας.
Συγχαρητήρια για την νίκη, αλλά, μη ξεχνάμε ότι είναι ΜΟΝΟ ένα παιχνίδι.
Να το χαίρεστε και να το ζείτε. Χωρίς άγχος.
Οι διαφορετικές εικόνες μέσα στο ίδιο ματς έχουν την εξήγηση τους.
Ενας αγώνας βόλει κοριτσιών, είναι, πάντα, σε κάθε ηλικία, το έπος του απρόβλεπτου.
Για αυτό και είναι ωραίος. Για εμάς και τους καρδιολόγους που βρίσκουν πελάτες...
Το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια από τα παιδιά και τους γονείς να αλλάξουν μαθήματα, η σπουδή με την οποία ήλθαν στο γήπεδο, από την εκδρομή του σχολείου, άλλες αθλήτριες μας, δεν περνούν απαρατήρητα.
Στον αθλητισμό, δεν προχωρά ο, θεωρητικά, καλύτερος. Αυτός συνήθως, γίνεται νάρκισσος από την τεμπελιά και την αλαζονεία του.
Προοδεύει ο πιο πεισματάρης και ψύχραιμος, εκείνος που θα έχει την δύναμη να βάζει μία σειρά στο πρόγραμμα του και την θέληση να φανεί ανθεκτικός, ακόμα και σε ότι ο ίδιος θεωρεί αδικία.
Γιατί στον αθλητισμό, εμείς, σε μεγάλο βαθμό, φτιάχνουμε την μοίρα μας.
Ωστε, έστω και εάν δεν γίνουμε πρωταθλητές, να καμαρώνουμε γιατί είμαστε ΑΘΛΗΤΕΣ...
Τα σετ ήταν : 18-25, 6-25, 25-23, 24-26.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Μαρία Δελαγραμμάτικα ) : Παναγιωτοπούλου, Κοκοσιώτη, Κυριακοπούλου, Γιαννέλη, Γκιάκου, Ε.Βλάσση, Γαμπιεράκη, Κατσίνα, Κωστούρου, Βαρθολομάτου, Ζάρκου, Μαρινάκη.