Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Δεν αλλάζει τίποτα

Οι Παγκορασίδες Β του Πορφύρα, ηττήθηκαν με 3-0 σετ στην Αργυρούπολη από τον ΑΟΝΑ, αλλά, δεν αλλάζει το παραμικρό σε ότι έχει σχέση με την ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας μας και τις ελπίδες πρόκρισης.
Ευτυχώς, ο τραυματισμός της Ειρηλένας Ανδρακάκου, δεν ήταν σοβαρός. Απλώς, θα πρέπει πάντα τα παιδιά να έχουν στο μυαλό τους, ότι ακόμα και αν εκείνα θέλουν να μπούν στο παιχνίδι, οι προπονήτριες τους, επειδή είναι ή ήταν αθλήτριες και οι ίδιες και έχουν περάσει από την ίδια διαδικασία, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ τραυματισμό, έστω και αν, επειδή το πόδι είναι ΄΄ζεστό΄΄, δεν υπάρχει αίσθημα πόνου εκείνη την στιγμή.
Πάνω από όλα δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά, η ΥΓΕΙΑ των παιδιών.
Για αυτό και πρέπει την επόμενη φορά, ως ΕΣΠΕΔΑ, να μην περιμένουμε, μάταια, την απάντηση της ΕΟΠΕ, που θεωρεί ότι τα πρωταθλήματα Παγκορασίδων είναι...παιδική χαρά και να τα ξεκινάμε, έστω αυθαίρετα, στην ώρα τους, για να αποφεύγουμε τα τωρινά χάλια με τα διπλά παιχνίδια που επιβαρύνουν τα παιδιά.
Για να μην αναφερθούμε στην απόλυτα ανώφελη αναβολή της, διπλής, αγωνιστικής, με επίμονη εντολή ΕΟΠΕ, με απειλή αντιποίνων, προκειμένου να πάνε αθλήτριες και γονείς στους αγώνες του Κυπέλλου Ανδρών στην Γλυφάδα...
Τα σετ ήταν :  25-23, 25-17, 25-13.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Δώρα Γκολφινοπούλου ) : Καλυβάκη, Ε.Σπαθούλα, Ανδρακάκου, Μ.Πρίφτη, Μ.Κοκκόνη, Αφεντάκη, Αλαφούζου, Δαμίγου,  Γρηγοριάδη.