Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι

Με εμφανή την πρόοδο των παιδιών και δεδομένη την απειρία τους, η οποία, συνολικά, κόστισε στις λεπτομέρειες, όταν κάτω από την πίεση των στιγμών, ήλθαν και τα λάθη, οι Παγκορασίδες Β του Πορφύρα, αν και έφθασαν ένα βήμα πριν το Final 4, του πρωταθλήματος τους, αποκλείσθηκαν με απολύτως οριακή εντός έδρας ήττα από τον Μίλωνα, με 3-1 σετ.
Αξίζουν πολλά μπράβο στην ΟΜΑΔΑ μας, για την αγωνιστικότητα και το ήθος της, την βελτίωση και την αφοσίωση.
Τα σετ ήταν : 25-7, 24-26 ( από 24-21, σημείο στο οποίο υπήρξε, τεχνητή, προσωρινή διακοπή που δεν προκλήθηκε από τον Πορφύρα και ζημίωσε την ομάδα μας ), 24-26 και 22-25.
Μπράβο σε όλες για την προσπάθεια.
Μέσα από παιχνίδια σαν και αυτό, παιδιά γεννημένα το 2003 και το 2004, κατά κύριο λόγο, μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν. Μας έλειψε η Μαρία Κοκκόνη, αλλά, όλη αυτή η ΟΜΑΔΑ, έχει μέλλον και με δουλειά θα παρουσιάσει αθλήτριες που θα είναι χρήσιμες για τον Πορφύρα μας, εφόσον, το μυαλό μείνει μέσα στο κεφάλι και το ΄΄εγώ΄΄  μείνει κάτω από το ΄΄εμείς΄΄.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Δώρα Γκολφινοπούλου ) : Αλαφούζου, Σιγάλα, Ε.Σπαθούλα, Ε.Ζήκου, Μ.Πρίφτη, Αφεντάκη, Ανδρακάκου, Καλυβάκη,  Δαμίγου, Γρηγοριάδη, Μ.Κοκκόνη,.