Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ανανέωση συνεργασίας με Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή




Το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Πανδή ως πρώτο προπονητή και την Πόπη Καλλή, ως β΄ προπονήτρια  στην γυναικεία ομάδα μας, που θα αγωνισθεί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α1 Εθνική. 
Το πετυχημένο προπονητικό δίδυμο, παιδιά της πόλης μας και της γειτονιάς μας, θα συνεχίσει επίσης να δημιουργεί τις αθλήτριες που από την Ακαδημία μας, θα περνούν στην γυναικεία ομάδα μας, προσφέροντας πολύτιμη  αρωγή και σε τμήματα των υποδομών μας, που θα συνεχίσουν να προπονούν. 
Ο Βασίλης Πανδής, ανέφερε στο porfyrasvolley.blogspot.com : 
''Για ακόμα μία χρονιά αποφασίσαμε, με τους ανθρώπους του Πορφύρα, να προχωρήσουμε μαζί. Ως ''παλιός'' πλέον ( 4η συνεχόμενη σεζόν στον Πορφύρα ), γνωρίζω ότι το έργο μου είναι δύσκολο και απαιτητικό, όμως, θα κάνω ότι είναι δυνατόν προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ταυτόχρονα να παίξει όμορφο βόλεϊ''.     
Η Πόπη Καλλή, δήλωσε από την πλευρά της στο porfyrasvolley.blogspot.com : 
''Νιώθω χαρούμενη που ο σύλλογος για 7η συνεχόμενη χρονιά εμπιστεύεται το πρόσωπο μου και την δουλειά μου, τόσο στην γυναικεία ομάδα όσο και στα αναπτυξιακά τμήματα. Η καινούρια σεζόν θα είναι μία νέα πρόκληση για όλους μας, όπου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε''.