Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Παρών και στην Παιανία ο Πορφύρας

Ο γενικός αρχηγός και ιδρυτής του τμήματος βόλλευ του Α.Ο.Φ. Πορφύρας Μανώλης Κελέκος παρακολούθησε χθες και σήμερα τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος βόλλευ κορασίδων ,οι οποίοι πραγματοποιούνται στην Παιανία .
Η παρουσία του κ.Κελέκου συσχετίζεται τόσο με τη διάθεση που υπάρχει στο τμήμα μας να παρευρισκόμαστε σε όλα τα γεγονότα και στις εκδηλώσεις και διοργανώσεις που αφορούν το γυναικείο βόλλευ ,όσο και με την προσπάθεια που καταβάλλεται απο τους ιθύνοντες του Πορφύρα να παρακολουθούν στενά και λεπτομερώς κάθε εξέλιξη που σχετίζεται με τον χώρο μας .
Εξαιρετικά ευχάριστο μάλιστα είναι ότι το φίλο σωματείο των Τραχώνων ,του οποίου η ομάδα μετέχει στη διοργάνωση ,απηύθυνε πρόσκληση προς τον κ.Κελέκο ,ώστε να δεί ως επίσημος καλεσμένος του ,τον αγώνα των κορασίδων των Τραχώνων με τον Νηρέα στον οποίο μάλιστα νίκησαν με 3-0 σετ .
Ο κ.Κελέκος με χαρά δέχθηκε την πρόσκληση και ήταν μάλιστα και...γουρλής.
Κάθε τέτοια πρόσκληση είναι ευχάριστη ,τιμητική κι ασφαλώς θα γίνεται αποδεκτή .
Ο Πορφύρας είναι ανοικτός σε όλους όσους εννοούν να υπηρετούν το γυναικείο βόλλευ ,τα παιδιά πάνω απο όλα κι όχι βέβαια τους εαυτούς τους και ατομικά συμφέροντα .
Ελπίζουμε και το πιστεύουμε ότι του χρόνου σε αυτή τη διοργάνωση θα έχουν θέση κι οι κορασίδες του Πορφύρα στις οποίες ανήκει το μέλλον .