Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Απογοητευση το Παναττικο!

Στην αναγγελια του Παναττικου τουρνουα mini volley, μεταξυ σοβαρου και αστειου, μιλαγαμε για ενα ελαφρως 'χαοτικο' αθλητικο πανηγυρι. Και ομως το 'χαος' ξεπερασε καθε προβλεψη!! Οι νεαρες αθλητριες κληθηκαν να αγωνιστουν σε εναν τελειως ακαταλληλο για volley 'αγωνιστικο' χωρο. Το volley του 2009 παιζεται σε taraflex, το 1989 παιζοταν σε παρκε, το 1969 σε πλαστικα πλακακια και το 1949 σε μαλακη ασφαλτο. Ποτε ακριβως παιζοταν σε Πεντελικο μαρμαρο; Και για να μην ειμαστε αδικοι το μαρμαρακι ηταν στολισμενο κατα διαστηματα και με τις βασεις καποιων κομμενων(;) στυλων.
Ειχαμε βεβαια τη διαβεβαιωση οτι υπαρχει γιατρος στους αγωνες! Να σε καψω Γιαννη, να σ' αλειψω λαδι! Σοφα πραττοντες οι εφοροι πηραν τα 57 κοριτσια και τους 70 γονεις και απεχωρησαν προς μεγαλη θλιψη των μικρων αθλητριων.
Αγαπητοι κυριοι της Ε.Ο.ΠΕ. Η αρχη ηταν πραγματι εντυπωσιακα καλη με τη διοργανωση των τελικων Κυπελλου και των αντρων και των γυναικων. Και θα συνεχισουμε να χειροκροτουμε ολες τις θετικες προσπαθειες σας. Αλλα αν θελετε το εργο σας να διαθετει βαθος και κατα συνεπεια αντοχη στο χρονο δεν πρεπει αλλη φορα να επιτρεψετε σε νεολαιους του volley να φυγουν ετσι πικραμενοι απο το οποιοδηποτε betonflex!