Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεκίνημα και για την Ακαδημία μας

Καλή χρονιά και για τα κορίτσια της Ακαδημίας βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας που προπονήθηκαν σήμερα για πρώτη φορά αφού πρώτα άκουσαν τις ευχές των προπονητριών τους ,του γενικού αρχηγού κ.Μανώλη Κελέκου και των εφόρων του τμήματος για ''καλή χρονιά με υγεία ,διακρίσεις στους αγώνες και στο σχολείο''.
Εαν σκεφθεί κανείς ότι ακόμα απέχουμε αρκετές ημέρες έως ότου μπούν παιδιά και γονείς στον κανονικό ρυθμό της καθημερινότητας και καθώς μάλιστα οι καιρικές συνθήκες είναι πράγματι περίεργες με την ασφυκτική ζέστη και την υγρασία ,πράγματι είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στις πρώτες προπονήσεις συγκεντρώθηκαν ,ήδη ,30 παιδιά .
Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν σε εντατικό ρυθμό για τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και για τα Μίνι ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τις προπονήτριες των υποδομών και τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Σωκράτη Μαρμαρινό.
Ο στόχος όλων μας είναι κοινός και γνωστός .Θέλουμε να πάρουν σωστή αθλητική εκπαίδευση τα παιδιά που μας εμπιστεύονται οι γονείς τους και να πλαισιωθεί και με άλλα ταλέντα απο την Ακαδημία μας η πρώτη ομάδα μας .
Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πορφύρα την Νατάσα Μαλκοπούλου ,προπονήτρια των νεανίδων και κορασίδων και της ευχόμαστε να δεί τους κόπους της να επιβραβεύονται.Για κάθε προπονητή ,προπονήτρια κι αθλήτρια αυτή νομίζουμε ότι είναι η καλύτερη ευχή ,μετά απο εκείνες που αφορούν την υγεία που είναι το πρωτεύον.
Εγγραφές γίνονται στα τηλέφωνα 2104531421 ,2104178309 αλλά και στα κινητά τηλέφωνα 6972507479 ,6972444120 και 6945026435 με πληροφορίες απο τους κ.κ. Κελέκο ,Δημητρίου και Δελαγραμμάτικα ,όπως επίσης και στα γραφεία του Α.Ο.Φ. Πορφύρας .