Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Καλό ξεκίνημα παιδιά

Πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. η κλήρωση των πρωταθλημάτων Νεανίδων και Κορασίδων .
Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε πολύ σωστά , να αυξήσει τον αριθμό των αγώνων για τις ομάδες του αναπτυξιακού ώστε να ΄χουν περισσότερες ευκαιρίες για παιχνίδια τα παιδιά και να μη χαλαρώνουν προτού καν τελειώσει ο Δεκέμβριος .
Οι Κορασίδες μας θα ξεκινήσουν το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου και θα αντιμετωπίσουν στον ίδιο Ομιλο τις ομάδες Αιγάλεω ,Αρης Αμφιάλης ,Αρτεμις ,Ατταλος,Δραπετσώνα ,Εσπερος ,Ιλιο .
Θα προκριθούν 4 ομάδες απο τις 8 .
Οι Κορασίδες του Πορφύρα έχουν για προπονήτρια την Νατάσα Μαλκοπούλου που θα παρουσιάσει μία ανανεωμένη ομάδα η οποία σαφώς έχει πιθανότητες πρόκρισης ,αρκεί φυσικά τα παιδιά μας να το πιστέψουν γιατί ο πιο σκληρός αντίπαλος τους είναι ο εαυτός τους.
Οι Νεάνιδες μας θα παίξουν για πρώτη φορά στις 15 Οκτωβρίου στον ίδιο Ομιλο με τις Αργυρούπολη ,Αρτεμις,Ευρυάλη ,Προοδευτική .Θα περάσουν οι 4 απο τις 5 ομάδες στην επόμενη φάση .
Κι οι Νεάνιδες μας θα έχουν την καθοδήγηση της Νατάσας Μαλκοπούλου που και σε αυτή την ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δεί αρκετά κορίτσια που δεν έπαιζαν μέχρι τώρα σε αυτό το επίπεδο .
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας και τα κορίτσια μας να έχουν την υγεία τους ώστε να απολαύσουν τα παιχνίδια χωρίς άγχος αφού ο αθλητισμός είναι μια χαρά που μπορεί και πρέπει να την αισθανθεί σε όλο το μεγαλείο της κάθε παιδί που έχει την ευλογία να έχει ενταχθεί σε μία σωστή αθλητική οικογένεια σαν κι αυτή του Πορφύρα .