Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Ευχαριστούμε γι όλα Αγγελική ,καλή συνέχεια ...

Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ανακοινώνει την παραχώρηση της αρχηγού της ομάδας μας και παλαιότερης αθλήτριας της γυναικείας ομάδας ,Αγγελικής Λιούκα ,στη Νίκη Αμαρουσίου ,όπου θα συνεχίσει την καρριέρα της αγωνιζόμενη στην Α΄ΕΣΠΑΑΑ .
Στα 6 χρόνια κατά τα οποία αγωνίσθηκε η Αγγελική με τον Πορφύρα έδωσε τα πάντα ,προσέφερε σπουδαίες υπηρεσίες ,ήταν πολύτιμη κι αρχηγός σε όλα .
Η Αγγελική κατέκτηση με τον Πορφύρα  2 Κύπελλα ,έπαιξε σε έναν τελικό Κυπέλλου ,συμμετείχε 3 φορές στα πλαίυ οφφ για την άνοδο στην Α2 και μία απο αυτές μάλιστα στον τελικό ενώ κέρδισε ένα πρωτάθλημα με την άνοδο απο την Β΄στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ.
Στην ομάδα μας είχε έλθει απο την Δάφνη Αγίου Δημητρίου ,με εισήγηση του τότε προπονητή του Πορφύρα Σωκράτη Μαρμαρινού που την είχε αθλήτρια και στη Δάφνη.Ηλθαν μαζί κι η μοίρα το έφερε να αποχωρήσουν με διαφορά μόλις 4 μηνών.
Η παραχώρηση της πραγματοποιήθηκε μόνο επειδή η ίδια επέμεινε καθώς εξέφρασε την επιθυμία να μετακινηθεί σε μία ομάδα που την εξυπηρετεί όχι μόνο γιατί επίσης λειτουργεί με σοβαρότητα κι οικογενειακό κλίμα αλλά κι επειδή  την καλύπτει και χωροταξικά ,σε ότι έχει σχέση με την επαγγελματική απασχόληση της ,ως καθηγήτρια Χημείας ,αλλά και σε συνάρτηση με τον τόπο κατοικίας της καθώς όλα αυτά τα χρόνια έβαζε κι απο την τσέπη της για να είναι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις της στον Πορφύρα αν και μένει μακρυά απο τον Πειραιά .
Οι ευχαριστίες πρέπουν και στον πατέρα της Γιώργο Λιούκα που βοήθησε με γενναιότητα το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα ,ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας και τη διευκόλυνε με κάθε τρόπο προσφέροντας πρώτα απο όλα την αφοσίωση και την πολύπλευρη στήριξη του  ,πάντα με αγνό τρόπο ,ως ένας άνθρωπος που πραγματικά αγαπά τον αθλητισμό κι έμαθε τα παιδιά του να συνδυάζουν τα γράμματα με τα σπορ.
Καλή συνέχεια .Και να μη ξεχνάτε ότι το ''Παναγιώτης Σαλπέας'' θα είναι πάντα ανοικτό και φιλόξενο γι εσάς .Θα μας λείψετε πολύ .Να περνάτε καλά εκεί όπου θα είσαστε.
Αυτά που σας χρωστάμε δεν μπορούμε δυστυχώς να τα αναπληρώσουμε.Τέτοια αγάπη δεν αποζημιώνεται .Ποτέ .

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ  ΒΟΛΕΙ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ