Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος αλλά θα ξαναβρεθούμε Λάουρα....

Οι διοικούντες του τμήματος βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ,σεβόμενοι τις αρχές του συλλόγου ,τις ίδιες τις υποστάσεις τους και πάνω απο όλα βέβαια τον λόγο τους απέναντι σε μία αθλήτρια ,έκαναν αυτό για το οποίο είχαν δεσμευθεί το καλοκαίρι του 2009.
Η Λάουρα Κόρνια πήρε το δελτίο της στο χέρι ,μαζί με το πρακτικό αποδέσμευσης της απο τον σύλλογο μας ,οπότε είναι πλέον ελεύθερη να συνεχίσει αλλού την καρριέρα της .
Η συμφωνία μας με την Λάουρα ,σε συννενόηση με την Αγία Παρασκευή όπου ανήκε ,ήταν ξεκάθαρη .Η αθλήτρια ,που φόρεσε και τίμησε τα κοκκινόμαυρα αποτελώντας μία άψογη παρουσία σε όλα τα επίπεδα και προσφέροντας πολλά και σημαντικά ,κατοικεί στην Βουλκιγμένη κι είχε ζητήσει να της δοθεί η δυνατότητα να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2010 εφόσον συνέτρεχαν επαγγελματικοί λόγοι ,όπως κι έγινε ,καθώς ξεκινά δραστηριότητα στην  Παιανία και της ευχόμαστε να αριστεύσει και σε αυτή τη δράση της .
Της είχαμε υποσχεθεί ότι θα τη διευκολύνουμε κι έτσι έγινε προκειμένου να πάει σε μία ομάδα  κοντύτερα στο σπίτι και τη δουλειά της  ώστε να μπορεί να τα προλαβαίνει όλα .
Λάουρα δε θα ξεχάσουμε την ευσυνειδησία σου ,τον επαγγελματισμό σου αλλά και την επιθυμία σου να γίνεις ένα με τα άλλα κορίτσια .Μας έλεγαν ότι είσαι ψυχρή κι απόμακρη .Είναι μακρυά νυχτωμένοι όσοι είχαν ή μετέφεραν αυτή την άποψη .Δέθηκες μαζί μας ,πόνεσες ,πολέμησες.
Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Φιλία Ηλιούπολης και πάνω απο όλα υγεία.
Πιστεύουμε ότι θα ξαναβρεθούμε .
Το δρόμο για το ''Παναγιώτης Σαλπέας'' τον γνωρίζεις βέβαια .Είμαστε βέβαιοι ότι θα τον ακολουθήσεις αρκετές φορές και σε αυτή τη σαιζόν.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ  ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ