Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Πορφύρας σε ΕΟΠΕ κι ΕΣΠΕΔΑ '' Υπολογίστε την προσφυγή μας στο ΑΣΕΑΔ''

Ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας έστειλε τις εξής επιστολές στην Ελληνική Ομοσπονδία Βόλει ,με κοινοποίηση στην ΕΣΠΕΔΑ ,αλλά και στην ΕΣΠΕΔΑ .με κοιινοποίηση στην Ομοσπονδία ,ώστε να επισημανθεί το αυτονόητο .Να υπολογισθεί η προσφυγή μας προς το ΑΣΕΑΔ και να μην
προχωρά χωρίς εμάς η διαδικασία .
Οι επιστολές .

1.Προς Ε.Ο.Π.Ε.




Αγωνιστικό Τμήμα



Εν όψει της αυριανής κληρώσεως του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας γυναικών σας ενημερώνουμε ότι εκκρεμεί η συζήτηση στο ΑΣΕΑΔ ,την Πέμπτη 16/9/2010 ,της προσφυγής του σωματείου μας κατά της απόφασης της ΕΣΠΕΔΑ για το κύρος των αγώνων της διαδικααίας των πλαίυ οφφ με το σωματείο ΑΠΣΑΒ Φιλία.γι αντικανονική συμμετοχή αθλητριών της αντιπάλου μας .

Ζητούμε απο εσάς όπως στη διαδικασία της κλήρωσης δεν αναφερθείτε σε όνομα πρωταθλήτριας της ΕΣΠΕΔΑ αλλά κληρώσετε την ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΣΠΕΔΑ δίχως ονομαστικό προσδιορισμό .

Επιπλέον ,παρακαλούμε όπως διαθέσετε στην ομάδα μας εύλογο χρόνο ώστε να δηλώσουμε συμμετοχή στο πργωτάθλημα της Α2 κατηγορίας εφόσον δικαιωθούμε απο το ΑΣΕΑΔ.




2.Προς ΕΣΠΕΔΑ






Αγαπητοί Κύριοι ,



Παρακαλούμε όπως τροποποιήσετε την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΠΕΔΑ Γυναικών για τη σαιζόν 2010-2011 και αντί για Πορφύρας σημειώσετε ως ομάδα δικαιούμενη συμμετοχής την Β΄ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2009-2010 καθώς εκκρεμεί η ένσταση μας στο ΑΣΕΑΔ ,η οποία θα συζητηθεί στις 16/9/2010 ,γι αντικανονική συμμετοχή αθλητριών της Φιλίας κατά τη διαδικασία των πλαίυ οφφ με αντίπαλο την ομάδα του Πορφύρα .