Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πέντε ''εύγε'' για την γιορτή του βόλει του Πορφύρα

Το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα απευθύνει 5 ''εύγε''
για την γιορτή του σε πρόσωπα που στάθηκαν κοντά μας και μας βοήθησαν αλλά και μας έδωσαν πολύτιμη στήριξη.
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ του Καναλιού 1 του Πειραιά, του Δημοτικού Ραδιοσταθμού της πόλης μας, γιατρό κ.Κυριάκο Μανωλάκο, ο οποίος μερίμνησε για την απευθείας ιντερνετική μετάδοση της εικόνας απο τον αγώνα Πορφύρα--Ολυμπιακού και της γιορτής μας.
ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της Ομοσπονδίας Βόλει κ.Παναγιώτη Σιδέρη, ο οποίος ήλθε απο την Παιανία για να τιμήσει τον Πορφύρα.
ΣΤΟΝ ΤΑΜΙΑ και υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Πορφύρα κ.Στέφανο Τσιριγωτάκη, ο οποίος σκέφθηκε κι επιμελήθηκε τα μοναδικής εμπνεύσεως, και  δημιουργικότητας σχέδια με τις προσωπογραφίες, που δόθηκαν στις πρωταθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα.
ΣΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Αθλητισμού του Δήμου Πειραιά κ. Θεοδώρου, ο οποίος είναι ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ στο βόλει του Πορφύρα, φρόντισε ώστε να διατεθεί το γήπεδο για την γιορτή μας κι είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας, ως άνθρωπος του αθλητισμού ο ίδιος.
ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ και τους φύλακες του γηπέδου , υον κ.Θύμιο Φιλίππου και τους 2 αγαπημένους μας Λευτέρηδες, για την υπομονή και τη συμπαράσταση τους αλλά και για την αρμονική συνεργασία τους.
Να΄στε καλά, όλοι.