Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Σας ευχαριστώ για την τιμή, αλλά, δεν γίνεται...

Σε προσωπικό ύφος, προσπαθώ, όσο γίνεται να μην αναφέρομαι στο μπλογκ, ωστόσο, θα σας παρακαλούσα να ανεχθείτε μία μικρή εξαίρεση.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ.Αχιλλέα Μαυρομμάτη και τον κ.Γιώργο Μελισσουργό, για την τιμή που  μου έκαναν να μου ζητήσουν να συμμετάσχω, μαζί τους, ως υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ομοσπονδία Βόλει.
Οι δυό τους ηγούνται διαφορετικών σχημάτων, όμως, ο εκπρόσωπος του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα, δέχθηκε πρόταση συνεργασίας κι απο τους δύο.
Το γεγονός είναι σημαντικό αν όχι και μοναδικό κι έχει τη σπουδαιότητα  του τόσο για τον Πορφύρα όσο και για εμένα προσωπικά.
Αποτελεί αναγνώριση και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να φθάσω σε αυτό το σημείο, αν δεν είχε φανεί μέσα απο την ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, η δουλειά που κάνει η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑ.
Οι προτάσεις που μου έγιναν, ''κάτι'' δείχνουν όχι φυσικά για τον Νίκο αλλά για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Παρά τις περί αντιθέτου απόψεις που άκουσα απο δύο άτομα που εμπιστεύομαι για την κρίση τους, τον κ. Μανώλη Κελέκο και τον προπονητή μας Κωνσταντίνο Γκούντα, μετά απο περίσκεψη, αποφάσισα να μην βάλω υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΟΠΕ, στις 1 Σεπτεμβρίου.
Θα το ήθελα, αλλά, δεν γίνεται.Εστω κι αν θα ήταν καλό για τον Πορφύρα.
Πως να είσαι σοβαρός και συνεπής όταν πρέπει να συνδυάσεις οικογένεια, δουλειά, ομάδα αλλά και Ομοσπονδία ; Οταν μπαίνουν όλα μαζί, κάνεις σαλάτα, όχι έργο....
Ο ελάχιστος χρόνος που υπάρχει, θα διατεθεί στο βόλει του Πορφύρα, ώστε να συνεχίσουμε να προχωράμε και να δουλέψουμε στην βάση μας.
Σε αυτούς ειδικά τους καιρούς, δεν υπάρχει περιθώριο για πολυδιάσπαση, εκτός αν θέλουμε να ακολουθούμε την κλασική ελληνική συνταγή, ''είμαι παντού, αλλά, δε με βρίσκεις πουθενά''.
Πάμε λοιπόν με ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ και ΔΙΑΡΚΗ ΕΛΕΓΧΟ, ώστε να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για την ομάδα μας, με δεδομένη τη διάθεση μας να προσφέρουμε στο βόλει , με πράξεις, προτάσεις, επισημάνσεις, κριτική, αντικειμενικότητα αλλά και ρεαλισμό.
Το γαλατικό χωριό της Φρεαττύδας με τον Δρυίδη του ( κυρ Μανώλης ) ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη σαιζόν, με πλήρη σύνθεση αλλά και με την ελπίδα ότι μετά απο την καλοκαιρινή χαλάρωση δε θα βρούμε ανάμεσα μας Οβελίξ...


Ν.Δελαγραμμάτικας