Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Τι περιμένουμε .....

Στις 4.30 μ.μ της Τρίτης ( 25/6) θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος βόλει Γυναικών της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Ο Πορφύρας μετέχει σε αυτήν την κλήρωση ως δευτεραθλητής της τελευταίας σαιζόν στην οποία....κατάφερε να μείνει εκτός ανόδου αν και νίκησε και τις δύο φορές, τον πρώτο...
Στο ερώτημα, τι περιμένουμε , η απάντηση είναι, ''τίποτα''.
Στο ερώτημα, τι θέλουμε, η απάντηση είναιι ''υγεία'''.
Στο ερώτημα, με ποιούς επιθυμούμε να είμαστε, η απάντηση είναι ''δε μας νοιάζει''.
Λοιπόν, η ουσία είναι ότι ο Πορφύρας, επειδή, δεν είναι κρατικοδίατη ομάδα, επειδή δε συντηρήθηκε ή συντηρείται απο Δήμους -Κοινότητες και δημόσιο ή δημοτικό χρήμα, αλλά, ζεί απο εισφορές μελών και φίλων, απλώς, θέλει να παίξει σε ένα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Οταν δεν ενδιαφέρεται η Ομοσπονδία για την ΤΗΡΗΣΗ κι ΕΦΑΡΜΟΓΗ των κανόνων, τι να λέμε.
Οταν υπάρχουν ομάδες που δε ξέρουν, ακόμα, αν θα παίξουν ή όχι, αλλά, κατά τα άλλα, παζαρεύουν και τάζουν, τι να συζητάμε.
Οταν ενοχλεί η άποψη και πρυτανεύει η ευχή για την κατσίκα του άλλου, τι να σχολιάζουμε...
Λοιπόν, ο Πορφύρας ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΕΡΣΙ, με την ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ, με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ απο τις αθλήτριες του και με γνώμονα τη διατήρηση της ίδιας φιλοσοφίας, με ρόστερ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ, μα πάνω απο όλα, με ....ατελείωτο πείσμα, μπαίνει στη σαιζόν για να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, για να αναπτύξει τις υποδομές του, να κεερδίσει κι άλλους φίλους.
Εδώ, σε εμάς, δεν υπάρχουν λόγια μεγάλα.
Δε θα ακούσετε ...μπούρδες απο εμάς.
Γιατί, προτιμάμε να οργανωνόμαστε, να ετοιμαζόμαστε, να λειτουργούμε με την οικογενειακή λογική που μας διακρίνει.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ τις αθλήτριες μας, θα προχωρήσουμε με ειλικρίνεια και με την γνωστή επιμονή μας για ''νοικοκυρεμένη δράση''.
Ο στόχος είναι, πάνω απο όλα, να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια μας, να διατηρήσουμε τη δυνατότητα να μιλάμε με όλους κι όλες με βλέμμα απευθείας στα μάτια τους, να είμαστε, εντέλει, πάλι εδώ σε 1 χρόνο για να παίξουμε, όπου μας φέρει η ικανότητα μας κι η τύχη.
Αλλωστε, μετά απο 7 χρόνια πρωταθλητισμού, γνωρίζουμε ότι για να πετύχεις, πρώτα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει την επιβίωση σου.
Καλή αγωνιστική περίοδο να έχουμε και κυρίως να μη χάσουμε τη ψυχή μας.
Αυτή που έγινε το άρμα πυυ μας έφερε εδώ.....

Ν.Δελαγραμμάτικας