Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Νέος προπονητής του Πορφύρα ο Βασίλης Καλογερογιάννης

Καθήκοντα προπονητή της Γυναικείας ομάδας και της ομάδας Νεανίδων του τμήματος βόλει Γυναικών του Πορφύρα, αναλαμβάνει απο αύριο ο Βασίλης Καλογερογιάννης.
Εκπρόσωποι του τμήματος θα παρουσιάσουν τον νέο προπονητή μας στην γυναικεία ομάδα μας, που θα πρέπει να είναι στις 8.15 μ.μ., στο Σαλπέας.
Θα ακολουθήσει, στις 8.30 μ.μ., προπόνηση.
Ο Βασίλης Καλογερογιάννης είναι 35 ετών, παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, υπήρξε αθλητής της Πετρούπολης και της Ενωσης Ιλίου κι ως προπονητής εργάσθηκε στα τελευταία 5 χρόνια στην Ενωση Ιλίου, τόσο στις υποδομές όσο και στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου.
Κατέκτησε διακρίσεις με τις ομάδες των υποδομών κι ανάπτυξης του Ιλίου, συμμετείχε μαζί τους σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, οδήγησε την γυναικεία ομάδα στην τρίτη θέση στην εφετινή σαιζόν, στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ και πριν απο 4 χρόνια είχε πετύχει  τη μεγάλη έκπληξη κι είχε αντιμετωπίσει τον Πορφύρα στον τελικό Κυπέλλου στο Βυζαντινό, όπου είχε ηττηθεί με 3-0 σετ.
Παρακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια το έργο του, το εκτιμούμε και του παραδίδουμε  την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει κι εφέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας όπως και τις Νεάνιδες μας, το αύριο του Πορφύρα, την αφρόκρεμα των υποδομών μας.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει άριστα στην πρόκληση που έχει μπροστά του, αναδεικνύοντας το ταλέντο του, αξιοποιώντας την ποιότητα και την κλάση των αθλητριών του και προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα για τον Πορφύρα.
Ο Πορφύρας μας προχωρά με ρεαλισμό, σύνεση, όραμα, ειλικρίνεια, φιλοδοξία και ατελείωτη αγάπη.
Στις υποδομές μας, την ευθύνη των Κορασίδων και Παγκορασίδων αλλά και της Ακαδημίας θα έχει η Πόπη Καλλή, πολύτιμη θα είναι η παρουσία και της Μίνας Τσαπούρη, στο δικό της τμήμα απο το οποίο ελπίζουμε πάρα πολλά.