Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο καλύτερος εφετινός Πορφύρας....

Με την αρωγή ΟΛΟΥ του συλλόγου μας και την αγάπη του κόσμου που γεμίζει το Σαλπέας και δημιουργεί μία ατμόσφαιρα πραγματικά όμορφη αλλά και υπό τους ήχους του ύμνου του Πορφύρα μας, η ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα, πραγματοποιώντας την καλύτερη εφετινή εμφάνιση της νίκησε με 3-0 σετ, απόψε, στο Σαλπέας τον Πανιώνιο.
Τα σετ ήταν 25-22, 25-19 και 25-11.
Ο Πορφύρας, χάρη σε αυτή την επιτυχία, εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και κοιτά τη συνέχεια με το ανάλογο ενδιαφέρον, πηγαίνοντας πάντα ''παιχνίδι με παιχνίδι''.
Ολες οι αθλήτριες μας ήταν ΑΡΙΣΤΕΣ, αλλά, ενδεχομένως η Στέλλα Μουστάκη κι η Τζο Δήμα να έκαναν την καλύτερη εμφάνιση τους με τον Πορφύρα, αν κι είναι ξεκάθαρο ότι καμμία δεν έμεινε κάτω απο το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης της για την εφετινή σεζόν.
Νίκη Μανωλάκου, Μίνα Τσαπούρη, Βιβή Μπαλή, Αρτεμις Γκούρα, Πέννυ Καράκου ήταν επίσης καταπληκτικές.
Μπράβο ειδικά στην Αρτέμιδα Γκούρα, επειδή ξέρουμε ότι ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όπως κι η αδελφή της Νόβη απο ίωση.
Η νίκη αξιολογείται ανάλογα, δεδομένης της δυναμικότητας του Πανιωνίου απο τον οποίο είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο με 3-1 στη Νέα Σμύρνη.
Ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή ομάδα κι  έστω κι αν μπαίνει πλέον σε περιπέτειες,  είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσει τη θέση του καθώς έχει όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις.
Δε χρειάζονται πολλά λόγια γι΄εμάς, απλώς, επισημαίνουμε ότι ο Πορφύρας ήταν απόψε η ΟΜΑΔΑ που αγαπάμε και ξέρουμε τι μπορεί να αποδώσει.
Κοιτάμε μπροστά, δεν αλλάζει ότι έχει γίνει, είναι μίζερο να στεκόμαστε πάνω απο το χυμένο γάλα, πάμε να δούμε πως θα περάσουμε καλύτερα απο εδώ και πέρα μέχρι το τέλος.
Πάντα, με εντιμότητα, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ.
Και με μία ομάδα ΑΜΙΓΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ, επειδή ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Σοβαρότητα, νοικοκυριό, δουλειά με την Ακαδημία, φροντίδα ώστε να έχουμε σωστές βάσεις και καλή χημεία κι έχει ο καλός Θεούλης που μας αγαπάει και τον αγαπάμε.
Πολύ καλή η διαιτησία των Παγκοζίδη-Βλάχου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερόγιαννης ) Μανωλάκου, Μουστάκη, Δήμα, Καράκου, Τσαπούρη, Μπαλλή, Α.Γκούρα, Ν.Γκούρα, Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Λιάρου, Θαλασσινού.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ( Θανέλλας ) Σαγάνη, Καραθανάση, Τουρνάκη, Αναγνωστοπούλου, Μουρατίδη, Οικονομάκη, Δαρλάση, Κουντουρά, Δελατόλα, Μπαβελή, Τσουμήτα.