Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αναστολή πρωταθλημάτων 12-13 Απριλίου

Εφαρμόζοντας την οδηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η ΕΟΠΕ προχώρησε στην αναστολή των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 12-13 Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο η ΕΟΕ και η ΕΟΠΕ ελπίζουν ότι θα πιέσουν την κυβέρνηση να αυξήσει το ποσό της επιχορήγησης για τον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης χαιρετίζει την απόφαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία την περασμένη Δευτέρα πρότεινε την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των ερασιτεχνικών αθλημάτων το διήμερο 12-13 Απριλίου και αποφάσισε να συνταχθεί με αυτήν.

Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτόν η Πολιτεία θα επιληφθεί πιο γρήγορα των θεμάτων που έχουν ήδη τεθεί από τις Ομοσπονδίες, μέσω της ΕΟΕ, ώστε να αποφευχθούν ακραίες καταστάσεις καθώς δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων.

Κατόπιν αυτού στις 12 και 13 Απριλίου δεν θα διεξαχθεί καμία αγωνιστική εκδήλωση της Ομοσπονδίας και των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών (οι αγώνες που είχαν οριστεί τις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα προγραμματιστούν εκ νέου τις επόμενες ημέρες)».