Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Μαζί σας ΠΑΝΤΑ

Στην ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ  των Παγκορασίδων Α Πόπη Καλλή και στις ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ Εβελίνα Αποστόλου, Φωτεινή Αποστολάκη, Μίνα Κουτσουδάκη, Αγγελική Μελισσάρη, Νικολέτα Μονιού, Πετρίνα Μπουτσελάκου, Βίκυ Συρίγου, Μαρία Χονδρουδάκη, Εφη Υφαντή, δυό κουβέντες, μετά την ήττα απο τον Εσπερο στην Καλλιθέα με 3-2 σετ ( 16-25, 25-18, 15-25, 25-18, 15-13 ) , για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Τέτοιες ήττες, όπως ήλθε η συγκεκριμένη, ή σε κάνουν πρωταθλήτρια ή σε κάνουν να νιώθεις άδεια απο δυνάμεις και διάθεση.
Είστε άξιες, δυνατές, θα καταφέρετε πολλά περισσότερα στη συνέχεια, θα δώσετε σπουδαία βοήθεια στον Πορφύρα, θα φθάσετε ψηλά.
Προχωράμε ΜΑΖΙ.
Εύκολο για το βόλει του Πορφύρα, ποτέ δεν ήταν τίποτα.
Πολεμούσαμε πάντα μόνοι μας. Αλλά, δεν τα παρατήσαμε ποτέ.
Γίναμε καλύτεροι, διορθώσαμε ( και προσπαθούμε να διορθώνουμε, με εντιμότητα ) τα λάθη μας, αγωνιζόμαστε, πεισμώνουμε, στο τέλος την βρίσκουμε ΠΑΝΤΑ την άκρη.
Εχετε ακούσει μικρές μου, αυτό που λένε για το ποδόσφαιρο ; Οτι είναι ένα παιχνίδι όπου παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί ;
Ε, έτσι είναι και το βόλει.
Ενα παιχνίδι όπου πολλοί αγωνίζονται να μοιάσουν του Πορφύρα ή να του βάλουν τρικλοποδιά, αλλά, στο τέλος, με την ΑΓΑΠΗ και την ΕΠΙΜΟΝΗ, προχωρά, ανεβαίνει, επικρατεί, δικαιώνεται, αναγνωρίζεται.
Κάτι και για τον Εσπερο.
Αυτή τη φορά, είναι η αλήθεια, δε χρειάσθηκε μουσάτος απο μηχανής Θεός, για να πάρετε τη νίκη.
Βεβαίως, επειδή δε θέλατε να παίξει ο Πορφύρας πλήρης, αρνηθήκατε την αλλαγή που σας ζητήσαμε, στην ώρα έναρξης του αγώνα.
Δεν πειράζει. Να΄στε καλά.....Αλλες ομάδες στηρίζονται στο unfair, άλλες επιδιώκουν το fair.
Καλή καρδιά.
Οταν ωστόσο, με το καλό έλθετε στο Σαλπέας, που είναι ΕΔΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε ότι η δικιά μας προπονήτρια δε φωνάζει για να επηρεάσει τους διαιτητές, οι δικές μας αθλήτριες δεν απευθύνονται στην εξέδρα με....μαγκιά, οι δικοί μας έφοροι δεν κάνουν χειρονομίες προς την εξέδρα, τις οποίες μετά ....καταπίνουν, γιατί δεν έχουν το σθένος να τις υποστηρίξουν.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΡΦΥΡΑΣ. Και θα σας φιλοξενήσουμε ΑΝΤΡΙΚΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ, ΟΜΟΡΦΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ , ΑΛΗΘΙΝΑ.
Και θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε πως πρέπει να οργανώνεται και να διεξάγεται ένα παιχνίδι βόλει, ειδικά σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα.
Νομίζουμε ότι θα το καταφέρουμε. Εύκολα....
Τι κρίμα, όμως, που δε σας έχουν μάθει οι παλιοί τη λαμπρή ιστορία του Εσπέρου Καλλιθέας, απο το ανοιχτό γήπεδο πάνω απο το Ελ Πάσο, απο την εποχή ακόμα του ''Μπέρι'' στο μπάσκετ μα και τη ξεχωριστή κι ένδοξη ιστορία του στο βόλει, όπου αγωνίσθηκε και υπήρξε και προπονητής ένας δικός μας άνθρωπος, ο Κωνσταντίνος Γκούντας.....

Κι επειδή δεν υπάρχει τίποτα ανώνυμο και καλό είναι να γνωριζόμαστε....
Νίκος Δελαγραμμάτικας