Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Για τις μεταγραφές των υποδομών

Στο βόλει του Πορφύρα, έχουμε συγκεκριμένες αρχές, τις οποίες, όσο είμαστε καλά ( ; ), θα τις ακολουθούμε.
Μία από αυτές, αφορά την τακτική μας στις μεταγραφές για τις υποδομές μας.
Είναι γνωστό σε όλους, ότι ο Πορφύρας βασίζεται στα παιδιά της Ακαδημίας του, για τα οποία καταβάλλεται προσπάθεια βελτίωσης της εκπαίδευσης τους, καθώς έχουμε κάνει σφάλματα που δυστυχώς έχουν κοστίσει και δεν επανορθώνονται, αλλά, πριν από όποιο άλλο, αυτά τα πλήρωσαν τα δικά μας παιδιά, όχι άλλα.
Βεβαίως, κάθε χρόνο,  πραγματοποιούμε ορισμένες κινήσεις, χωρίς ποτέ να εξαντλούμε το όριο των 5 μεταγραφών που μπαίνει από την Ομοσπονδία ( αν και γνωρίζουμε αρκετές ομάδες που έκαναν πέρσι πιο πολλές από 5 μεταγραφές αναπτυξιακών ηλικιών, αλλά, δεν βαριέσαι...).
Δεν κλείνουμε την πόρτα σε παιδιά που θέλουν να είναι μαζί μας, ειδικά εάν είναι παιδιά του Πειραιά, αλλά, δεν επιδιώκουμε κιόλας τις ριζικές μεταβολές.
Αυτό το καλοκαίρι, όπως είναι φυσικό επόμενο λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης και προόδου της Ακαδημίας μας, των επιτυχιών και της παρουσίας της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία, παρατηρούμε ότι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αθλήτριες άλλων συλλόγων, ώστε να έλθουν κοντά μας.
Επίσης, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων, δυνάμωσε ακόμα περισσότερο αυτή η τάση.
Ευχαριστούμε για την προσοχή, το ενδιαφέρον και την αναγνώριση.
Ηδη, πάντως, για λόγους αρχής, έχουν κλείσει οι 2 από τις 5 θέσεις μεταγραφών ηλικιών υποδομών.
Δίχως να είναι βέβαιο ότι θα εξαντλήσουμε το περιθώριο για τις 3, ακόμα, μεταγραφές, θα θέλαμε να μας γνωστοποιηθεί στις επόμενες ημέρες  τυχόν ενδιαφέρον, ώστε εάν πρόκειται για παιδιά του Πειραιά και των γειτονικών περιοχών, να έλθουν στις προπονήσεις να τα δούμε, εάν πρόκειται για παιδιά από την περιφέρεια, να συλλέξουμε πληροφορίες για αυτά και αναλόγως να τους απαντήσουμε.
Δεν είναι ζήτημα πολιτικής. Απλώς, είναι θέμα κουλτούρας.
Θα θέλαμε τη συνεργασία σας, εφόσον σας ενδιαφέρει ο Πορφύρας, ώστε να γίνει σωστά η δουλειά. Αλλωστε, για να τα γράφουμε όλα, ο Πορφύρας πρέπει να είναι επιλογή, όχι αποκούμπι....