Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Καλή σεζόν και καλή επιστροφή Διονυσία...

Ενα παιδί με ταλέντο και άριστο χαρακτήρα, που συνδυάζει στα 20 του το βόλει με τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όπου διαπρέπει, η πασαδόρος της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα, Διονυσία Παλημέρη, αποφασίσθηκε, μετά από συζήτηση μαζί της, να δοθεί για ένα χρόνο στον γειτονικό Φοίνικα, με μορφή δανεισμού.
Η Διονυσία ήταν φέτος, από τον Δεκέμβριο και έπειτα, μία από τις δύο πάσες του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Μετακινείται στον Φοίνικα, που θα παίξει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, με την προοπτική να κερδίσει εμπειρίες μέσα από τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει, ώστε να γυρίσει στον Πορφύρα, έτοιμη για να προσφέρει σύμφωνα με τη δυναμική και την πρόοδο που ήδη έχει παρουσιάσει.
Παιδί από τα σπλάχνα του Πορφύρα, θα είναι δίπλα μας, στο ίδιο γήπεδο, θα την παρακολουθούμε στενά και με μεγάλη προσοχή και θα είμαστε συνεχώς κοντά της.
Απλώς, γιατί είναι μέρος της οικογένειας της ομάδας μας.
Την δίνουμε σε καλά χέρια και αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι ενδυναμώνουμε τις σχέσεις μας με τον Φοίνικα.
Ευχαριστούμε δύο άλλα σωματεία που έδειξαν ενδιαφέρον για την Διονυσία.
Τα τιμούμε. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, η τελική επιλογή δε σημαίνει ότι αναιρείται ο σεβασμός και η εκτίμηση προς άλλες ομάδες, που επίσης έχουν άξια και ηθικά στελέχη.