Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Για την Αννα Μαρία και την Δώρα : Πορφύρας-Παλλήνη 3-0 σετ, 16 νίκες σε 16 παιχνίδια στην Α2 Εθνική, συνεχίζουμε πρωτοπόροι, με αυτοπεποίθηση, υπομονή και προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι

Ομορφη βραδιά η αποψινή.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του βόλεϊ του Πορφύρα, γιόρτασε τριπλά στο σπίτι μας, το Σαλπέας.
Χαρήκαμε την νίκη της γυναικείας ομάδας μας, με 3-0 σετ επί της Παλλήνης.
Νίκη Νο 16 σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική.
Γιορτάσαμε τα γενέθλια της αθλήτριας μας Αννας Μαρίας Θεοχάρη, που δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της για την τούρτα την οποία της πρόσφεραν αθλήτριες της Ακαδημίας μας. Η Αννιώ έκλεισε απόψε τα 29. Στον Πορφύρα ήλθε πριν από 9 χρόνια, ήταν, είναι και θα παραμείνει αγαπημένο ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.
Ευχαριστηθήκαμε από το όμορφο και τόσο αυθόρμητο δώρο που προσφέρθηκε στην αθλήτρια μας Δώρα Γκολφινοπούλου ( ένα ΠΑΙΔΙ-ΔΙΑΜΑΝΤΙ που δε μας έχει στεναχωρήσει έστω μία φορά στα 3 χρόνια που είναι μαζί μας ), για τη σημερινή ονομαστική γιορτή της, επίσης, από αθλήτριες της Ακαδημίας μας. Γιατί, αυτός είναι ο Πορφύρας και έτσι θέλουμε να είναι πάντα και από εκείνους και εκείνες που θα πάρουν τη σκυτάλη, όταν έλθει η ώρα.
Πολύχρονες Αννα-Μαρία και Δώρα. Να είστε πάντα καλά.
Για την νίκη του Πορφύρα επί της Παλλήνης ( με σετ : 25-18, 25-15, 25-21 ), είναι ξεκάθαρο ότι ήταν δίκαιη και ήλθε μετά από πολύ καλή εμφάνιση, από ΟΛΕΣ τις αθλήτριες μας, απέναντι στην εξαιρετική και φορμαρισμένη Παλλήνη.
Συνεχίζει ο Πορφύρας, ως πρωτοπόρος και αήττητος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλεϊ Γυναικών, με στόχο να γυρίσει στην Α1 Εθνική.
Πολλά λόγια δε χρειάζονται. Προσπάθεια, δουλειά, υπομονή, πίστη, συνέπεια.
Και ας μιλούν οι άλλοι για εμάς.
Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που γέμισε και απόψε το Σαλπέας και ειδικά τα παιδιά της Ακαδημίας μας και τους γονείς τους.
Πολύ καλή η διαιτησία των Τοψιδέλη-Παπαδογιάννη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής-Πόπη Καλλή ) : Ξαγοραράκη, Σιδεράτου, Φωτεινού, Κελεσίδη, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Μουστάκη, Ν.Γκούρα, Θεοχάρη, Καράκου, Γκολφινοπούλου, Θαλασσινού, Λιάρου, Μπουτσελάκου.
ΠΑΛΛΗΝΗ ( Βαγγέλης Οικονόμου ) : Νικολαϊδη, Τζίμα, Κατσαντώνη, Καραμπάγια, Μπάγια, Στάθη, Στεργάκου, Βονόρτα, Γιαννέλου, Κουτσίκου, Χαραλάμπους, Νάνου, Μαυρογένη.