Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Οι Κορασίδες Β του Πορφύρα στο Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ, με νίκη με 3-2 σετ στη Νέα Σμύρνη επί του Μίλωνα


Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Κορασίδες Β του Πορφύρα προκρίθηκαν στο Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, νικώντας τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη με 3-2 σετ, ανατρέποντας το πλεονέκτημα έδρας των γηπεδούχων.
Ετσι, πέρασαν σε Final 4 σε αυτή τη σεζόν, οι Κορασίδες Α, Β , Γ του Πορφύρα και κατέκτησαν το τρόπαιο οι Κορασίδες Δ. Απόλυτη επιτυχία, δηλαδή, σε μία καταπληκτική σεζόν ( και ) για τις υποδομές του βόλεϊ του Πορφύρα.
Καταπληκτική, απόλυτα κόσμια και υψηλού επιπέδου ατμόσφαιρα στο κλειστό του Μίλωνα και νίκη καρδιάς για τις Κορασίδες Β του Πορφύρα, που έχαναν 2-1 και επικράτησαν σε ένα ματς, όπου είχαν στο πλευρό τους όχι μόνο τους γονείς τους, αλλά όλα τα μέλη της Επιτροπής Βόλεϊ του Πορφύρα, που τους συμπαραστάθηκαν περισσότερο από ότι έκαναν για τα ίδια τα παιδιά τους, γιατί απλώς, για εμάς εδώ στο  βόλεϊ του Πορφύρα, όλα τα παιδιά του τμήματος είναι παιδιά μας και αυτό το αποδεικνύουμε κάθε ώρα και στιγμή, όπως όλες και όλοι διαπιστώνουν.
Συγχαρητήρια στην προπονήτρια και τις αθλήτριες, τις αθλήτριες και την προπονήτρια, αλλά και στον έφορο Παναγιώτη Τριανταφύλλου που έχει αναλάβει το τμήμα, αν και δεν είναι σε αυτό η κόρη του.
Μπράβο στον Μίλωνα για την αθλητοπρέπεια του και την ωραία προσπάθεια.
Επαιξαν δύο ισάξιες ομάδες και νίκησε στα σημεία εκείνη που ήταν περισσότερο ψύχραιμη στις λεπτομέρειες. Τόσο απλά. Μακάρι να περνούσαμε και οι δύο. Το άξιζε και ο Μίλων.
Τα σετ ήταν : 25-15, 15-25, 25-11, 19-25, 12-15.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Στέλλα Μουστάκη ) : Ράμπουα, Μπούσουλα, Σπυράκη, Βαμβακάρη, Ελ. Λυμπεροπούλου, Σταματίου, Ε.Ζουγανάκη, Παπαδοπούλου, Καμπόλη, Αυγουλή, Δ.Ζήκου, Παναγιωτοπούλου, Μπήτρου, Ειρ. Λυμπεροπούλου.