Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Πορφύρας-Ηρακλής Κηφισιάς 3-1 σετ. Ανοδος στην Α1 Εθνική στο Βόλεϊ Γυναικών. Ευχαριστούμε όλους όσοι είναι κοντά μας.

Οι 30 φίλαθλοι του Πορφύρα που ακολούθησαν χθες την ομάδα της καρδιάς τους στη Λαμία, θα πρέπει να ένιωσαν υπερήφανοι βλέποντας την προσπάθεια των ΄΄κοκκινόμαυρων΄΄απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς, τον οποίο νίκησαν με 3-1 σετ.
Ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση τους και ειδικά δύο παιδιά της Ακαδημίας μας, που θα έχουν πλούσιες παραστάσεις πάντα στα μάτια και τη ψυχή τους, από αυτά τα μπαράζ της Λαμίας : Την Στέλλα Καλπακτσόγλου και την Εβελίνα Κόμη.
Τα σετ ήταν : 25-23, 21-25, 25-23, 25-18.
Τα συγχαρητήρια του άξιου και αθλητοπρεπούς αντιπάλου και η αναγνώριση, είναι ο καλύτερος έπαινος για τον Πορφύρα μας.
Εμείς, από την πλευρά μας, στη διαχείριση του αποτελέσματος και της επιτυχίας της ανόδου στην Α1 Εθνική, πρέπει να μένουμε προσγειωμένοι, σοβαροί, προσεκτικοί και να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια.
Αριστη η διαιτησία των Κουτσή-Μαυράκη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής-Πόπη Καλλή ) : Γκολφινοπούλου, Σιδεράτου, Φωτεινού, Θεοχάρη, Μουστάκη, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Κελεσίδη, Καράκου, Ξαγοραράκη, Ν.Γκούρα, Θαλασσινού, Λιάρου, Κ.Καλογεροπούλου, Μπουτσελάκου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ( Σπύρος Χουτουμάδης ) : Κουτουξίδου, Κοσμά, Κωνσταντίνου, Λαμπρινίδου, Τσελέπη, Λύρα, Κωνσταντέλλου, Γιανέλου, Χούντα, Α.Βογιατζόγλου, Κ.Βογιατζόγλου, Κόττα, Κυριάκου, Περγαντή.