Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Αυτός είναι ο αθλητισμός...

Τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε στη Λαμία, δε θα τις ξεχάσουμε...Οχι μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Πορφύρα, αλλά και για την ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά που είχαν απέναντι μας, Ηρακλής Κηφισιάς, Κόρινθος, ΧΑΝΘ.
Μας συνεχάρησαν με θέρμη και ειλικρίνεια, το νιώσαμε ότι δυναμώσαμε τις φιλικές σχέσεις που είχαμε μαζί τους και ότι αποκτήσαμε καινούριες.
Στους ΚΥΡΙΟΥΣ   Ν.Χουτουμάδη, Αλατζάκη, Ντινόπουλο, που εκπροσωπούν διοικητικά τις 3 ομάδες με τις οποίες αγωνισθήκαμε στα μπαράζ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την κλάση που έδειξαν.
Στους ΚΥΡΙΟΥΣ   Σ.Χουτουμάδη, Μπούκουρα, Χριστόπουλο, οι οποίοι είναι οι προπονητές των 3 ομάδων, ΜΠΡΑΒΟ για τη συνολική στάση και την αθλητοπρέπεια τους.
Να είστε καλά.
Και επιπλέον, ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια και συνολικά την ομάδα της ΧΑΝΘ που έμειναν στο γήπεδο για να τιμήσουν τις άλλες 3 ομάδες στην απονομή, χειροκροτώντας από την εξέδρα.
Αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτό είναι το βόλεϊ, έτσι θέλουμε να το κρατάμε πάντα, για να βλέπουν τα μικρά μας όμορφες εικόνες όχι μόνο χαράς, αλλά, κυρίως, ήθους.