Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Η Αννα Μαρία Θεοχάρη για τον Πορφύρα

Στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου θα αγωνισθεί τη σεζόν 2017-2018, με συμφωνία παραχώρησης για ένα έτος, η αθλήτρια του Πορφύρα Αννα Μαρία Θεοχάρη, βασική κεντρική στην Πρωταθλήτρια της Α2 και αρχηγός του Πορφύρα στην πρώτη παρουσία του στην Α1 Εθνική. 
Η 29χρονη Αννα Μαρία, που αγωνίζεται με τον Πορφύρα από το 2008, συνδυάζοντας το βόλεϊ με πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, όπως και με τις σπουδές της, καθώς, είναι πτυχιούχος της Σχολής Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικών-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, έθεσε αίτημα μετακίνησης για τη φετινή σεζόν και λειτουργώντας ανθρώπινα και με κατανόηση, αν και δημιουργείται κενό που θα πρέπει να καλυφθεί, ικανοποιήσαμε την επιθυμία της.
Ο Πορφύρας θα είναι πάντα δίπλα στην Αννα Μαρία που είναι παιδί της ομάδας μας, μας βοήθησε πάρα πολύ, με αφοσίωση, αγωνιστικότητα και ήθος και φέτος στην Β΄Εθνική θα συναντηθεί και με άλλες Πρωταθλήτριες του Πορφύρα στις οποίες θα αναφερθούμε, για λόγους δεοντολογίας, όταν προχωρήσει στη σχετική ανακοίνωση η ομάδα όπου εντάχθηκαν.
Ευχαριστούμε για όλα, την Αννα Μαρία και την περιμένουμε δίπλα μας, σε κάθε αγώνα, έστω από την εξέδρα.
Η Αννα Μαρία έκρινε σκόπιμο να προχωρήσει στην εξής δήλωση ( προσωρινού ) αποχαιρετισμού, αλλά, όχι και αποχωρισμού ασφαλώς : 
'Ύστερα απο μια ακομη επιτυχημένη σεζον με τον Πορφύρα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων η ομάδα εκανε δεκτό το αιτημα μου να αποχωρήσω για φέτος .
 Ευχαριστώ τον Πορφύρα για όσα μου προσέφερε, ειδικά τις τελευταίες 3 δύσκολες, για εμένα, χρονιές.  Εύχομαι σε όλους μια εξίσου επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, με υγεία και δύναμη και ξέρω ότι η πόρτα εδώ παραμένει ανοιχτή ,εφόσον κι η ιστορία των τελευταίων 10 χρόνων εχει δείξει οτι οι δρόμοι μας παντα ξανασυναντιούνται.'΄.