Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Καλή σεζόν να έχετε !

Το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας ανακοινώνει την παραχώρηση 3 αθλητριών του στον ΔΑΣ Δραπετσώνας, που αγωνίζεται στην Β΄Εθνική Κατηγορία.
Οι Πέννυ Καράκου, Αρτεμις Γκούρα με ελευθέρας και  η Βιβή Μπαλή με συμφωνία ενός χρόνου, μετακινήθηκαν στην Δραπετσώνα, κατόπιν επιθυμίας τους και θα αγωνισθούν και πάλι μαζί, έπειτα από 3 χρόνια, όταν είχαν κατακτήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, με τον Πορφύρα.
Και οι 3 κατέκτησαν πρωτάθλημα με τον Πορφύρα, πριν από 6 χρόνια, όταν η ομάδα μας ανέβηκε από την Α΄ΕΣΠΕΔΑ στην Α2 Εθνική.
Μάλιστα, η Πέννυ Καράκου πήρε 2 πρωταθλήματα με τον Πορφύρα, τον οποίο βοήθησε και στην τελευταία σεζόν, στην Α2 Εθνική, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες με συνέπεια, ήθος και αφοσίωση και την ευχαριστούμε θερμά.
Η Πέννυ ζήτησε να αποχωρήσει, για επαγγελματικούς λόγους, αλλά, όποτε εκείνη το θελήσει, η πόρτα θα είναι και πάλι ανοιχτή, όπως και για κάθε αθλήτρια που έφυγε από τον Πορφύρα, καθώς, όλες είναι παιδιά της ΟΜΑΔΑΣ.
Να έχετε καλή σεζόν. Με ΥΓΕΙΑ !
Θα σας παρακολουθούμε με αγάπη, απλώς, στα παιχνίδια με τον Θρίαμβο, όπου δόθηκε για ένα χρόνο η Αννα Μαρία Θεοχάρη, δεν...γνωρίζουμε με ποιόν θα είμαστε....