Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Για γονείς και παιδιά

Ενημερωτικές πληροφορίες για γονείς και παιδιά του Βόλεϊ του Πορφύρα :
ΟΠΩΣ και στην προηγούμενη σεζόν, θα θέλαμε να γίνει κατανοητό και σεβαστό ότι θα είναι καλύτερο για τις αθλήτριες, να μην υπάρχουν γονείς και άλλοι συγγενείς στη διάρκεια των προπονήσεων, στο γήπεδο. Αυτό βοηθά την συγκέντρωση των αθλητριών, ώστε να διευκολύνεται η κοινή προσπάθεια. Συγγενείς που δείχνουν στα παιδιά πως πρέπει να κάνουν μία άσκηση, δεν εξυπηρετούν κανένα και καμμία. Εξαίρεση θα γίνεται μόνο για την πρώτη προπόνηση νεοφερμένου παιδιού, εφόσον αυτό είναι Νηπιαγωγείου ή Δημοτικού.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ με το πρόγραμμα, κατανοούμε την αγωνία γονιών και παιδιών να προλάβουν και να συνδυάσουν τα πάντα. Πρακτικά, αυτό δεν γίνεται. Δυστυχώς, δεν είναι εφικτό να υπάρξει συγκερασμός προγραμμάτων, ειδικά όταν το βόλεϊ ενημερώνεται τελευταίο, για τα τετελεσμένα. Κάθε παιδί έχει άλλες προτεραιότητες, άλλα φορτία καθημερινότητας και κάθε ηλικία άλλες ανάγκες.Προσφέρουμε 5 προπονήσεις την εβδομάδα, απαντάμε άμεσα όταν εκδηλώνεται ενδιαφέρον από τους γονείς, δυστυχώς, δεν μπορούμε να εξατομικεύσουμε τις προπονήσεις. Εντούτοις, όπου είναι δυνατό να αντιμετωπισθούν δυσκολίες, αυτό θα συμβεί. Με πνεύμα συνεργασίας.
ΟΠΟΥ υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα, οι αθλήτριες καλό θα είναι να ενημερώσουν προπονητές-προπονήτριες. Και θα γίνει το καλύτερο δυνατό.
ΟΙ ΠΕΝΤΕ προπονήσεις την εβδομάδα, για όλα τα αγωνιστικά τμήματα, μπαίνουν ώστε να καλύπτονται όλες οι αθλήτριες. Εάν όμως μία αθλήτρια μπορεί να ανταποκριθεί και στις πέντε, ακόμα καλύτερα. Ωστε να γίνονται όλες οι προπονήσεις αποτελεσματικά.
ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Ε είναι καινούριο τμήμα. Και σε αυτή την μεταβατική περίοδο, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Ολα θα πάνε καλά, αλλά, κάθε αρχή και ιδιαίτερη.
ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ! Και μη ξεχνάτε ότι όλα γίνονται για την σωστή άθληση και την πρόοδο των παιδιών σας.