Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Μπράβο παιδιά !

Οπως γράφουμε για τις νίκες, έτσι οφείλουμε, ως μεγάλη και σοβαρή ομάδα ( όπως λένε ότι είμαστε,  δίχως να έχουν άδικο...) να σημειώνουμε και τις ήττες.
Συγχαρητήρια στον Αστέρα Νίκαιας για την δίκαιη νίκη-πρόκριση του στις 8 καλύτερες ομάδες των Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ, καθώς, επικράτησε άξια στη Νίκαια, με 3-1 του Πορφύρα.
Μπράβο στα παιδιά του Πορφύρα για την προσπάθεια στο πρωτάθλημα των Νεανίδων και κυρίως σε εκείνες που ήταν απόλυτα συνεπείς, δεν έλειψαν από αγώνα, έπαιζαν 2 ματς ( μαζί με το πρωτάθλημα Κορασίδων ) κάθε Σαββατοκύριακο και στήριξαν την ΟΜΑΔΑ, κάνοντας ότι μπορούσαν, ώστε να καλύψουν κενά από τραυματισμούς και απρόβλεπτες απουσίες.
Οσες έβαλαν την ΟΜΑΔΑ πάνω από όλα, τις ευχαριστούμε για τον καλό αγώνα.
Οσες έμειναν εκτός αγώνων λόγω τραυματισμών, τους ευχόμαστε σιδερένιες και πάλι κοντά μας.
Οσες έλειψαν για απρόβλεπτους λόγους, καλή καρδιά και ας είμαστε όλοι καλά.
Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη για τα παιδιά και με την βεβαιότητα ότι θα μάθουμε πολλά από αυτή τη σεζόν, όπου πληρώνουμε τα λάθη που έγιναν από όλους, αλλά, φθάσαμε μία ανάσα από την προημιτελική φάση, στην δεύτερη καλύτερη παρουσία των Νεανίδων μας στα τελευταία χρόνια.
Εχουμε μία νεανική ομάδα, με 12 από τις 14 αθλήτριες να είναι από Μίνι στον Πορφύρα, με τα μισά παιδιά να είναι γεννημένα το 2004, μόνο καλή μπορεί να είναι η συνέχεια.
Θα αξιολογήσουμε τα σφάλματα, που έγιναν από όλους και με διάθεση σύνθεσης, αλλά και ψυχραιμία θα προχωρήσουμε.