Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ολες οι εισπράξεις του αγώνα Πορφύρας-Αίας Ευόσμου, για την ΄΄Φλόγα΄΄




Το Βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, προκειμένου, με μία συμβολική πράξη, να τιμήσει την ημέρα ( 15 Φεβρουαρίου ) για τον Παιδικό Καρκίνο, αποφάσισε να διαθέσει το σύνολο των εισπράξεων από τα εισιτήρια του αγώνα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, Πορφύρας-Αίας Ευόσμου ( 6.30 μ.μ. το Σάββατο 16/2 στο Σαλπέας ), στην ΄΄Φλόγα΄΄, τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
Ενημερώσαμε για την πρόθεση μας την ΄΄Φλόγα΄΄ και πήραμε την αποδοχή και έγκριση της, με ευχαριστίες παράλληλα για την διαχρονική υποστήριξη των σκοπών της, από το Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα ( μεταξύ άλλων, την περίοδο 2010-2011 η ομάδα μας στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ είχε αντί διαφήμισης στη φανέλα της, το λογότυπο της ΄΄Φλόγας΄΄ ).
Με τα 5 ευρώ του εισιτηρίου ( που στα άλλα παιχνίδια μας διατίθενται για να καλυφθούν τα έξοδα διαιτησίας και μικροφωνικής εγκατάστασης, τα οποία αυτό το Σάββατο θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η Επιτροπή Βόλεϊ ), ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα έχουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε έναν ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ.
Αλλωστε, αυτή είναι η βασική αξία που θέλουμε, πρωταρχικά, να υπηρετεί ο αθλητισμός :
Την φροντίδα για το κοινό καλό.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδάκια με καρκίνο και κυρίως για να διαδώσουμε το μήνυμα της υποστήριξης στις οικογένειες τους.
Κάθε χρόνο νοσούν στην Ελλάδα από καρκίνο 350-400 παιδιά.
Δεν είστε μόνοι σας...ΔΥΝΑΜΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ !