Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστούμε !


Ευχαριστούμε τους φίλους του Πορφύρα που γέμισαν το Σαλπέας στο ματς με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της Α1 Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών.
Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Δημήτρης Καρύδης ( αληθινός φίλος ), η Δημοτική Σύμβουλος Αλέκα Τουμαζάτου ( γειτόνισα αγαπημένη ), ο Πρόεδρος του Πορφύρα Γιάννης Μακρυγιάννης ( αν δεν ήταν εκείνος, προπόνηση την παραμονή του αγώνα δεν θα κάναμε...) και ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Πορφύρα Κανάκης Τσιριγωτάκης ( πολύτιμη η στήριξη του σε κρίσιμες καμπές, στο παρελθόν ), ο Πρόεδρος του Φοίνικα Ανδρέας Κιοσές ( δύο γείτονες, μία κατσίκα πάντα ζωντανή...).
Η συνεισφορά των Χάρη Τσίντζου, Μανώλη Κελέκου, Τάσου Καπακτσόγλου, Βαγγέλη Κοντομού, Ζαννή Πολυκανδριώτη, Βασίλη Φραγκόπουλου, Μανώλη Αφεντάκη, Αγγελου Ζαννή, Κώστα Μανέ, Στέργιου Τασιούδη, Παναγιώτη Τριανταφύλλου, Σπύρου Κωστούρου, Γιώργου Μπουρέκα στην οργάνωση του αγώνα, ήταν πολύτιμη.
Στα κέρδη του χθεσινού παιχνιδιού, το ντεμπούτο στην Α1 δύο αθλητριών από την Ακαδημία του Πορφύρα, της 19χρονης Νίκης Σταματίου και της 18χρονης Κωνσταντίνας Ράπτη, όπως και της 17χρονης Αλεξίας Καλόσακα, μαθήτριας της Γ΄Λυκείου, που ήλθε φέτος κοντά μας και αγωνίζεται και με τις Νεάνιδες μας, αλλά και ο εκτεταμένος χρόνος συμμετοχής ακόμα ενός παιδιού της Ακαδημίας μας, που έπαιξε πρώτη φορά ως λίμπερο στην Α1, της Πετρίνας Μπουτσελάκου.
Το προσεχές Σάββατο, πάλι στις 8 μ.μ. στο Σαλπέας απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, όλα ( θα πρέπει και θα είναι ) διαφορετικά, με την εξέδρα και πάλι γεμάτη από το κόκκινο και το μαύρο του Πορφύρα μας.