Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Το ΘΑΥΜΑ του Πορφύρα στο www.volleyball.gr


Το θαύμα του Πορφύρα, που κατάφερε ότι ποτέ κανείς άλλος σε αυτό το μέγεθος και με αυτές τις οικονομικές δυνατότητες, πάμε να το χαρούμε, στηρίζοντας τις Λέαινες μας, δίπλα στο Λιοντάρι του Πειραιά !
Ξεκινάμε το Σάββατο 19/10 :
Σαλπέας, 8 μ.μ. Πορφύρας-Ολυμπιακός.
Πάμε να δείξουμε ότι το ΟΜΟΡΦΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ μας αρέσει !!

http://www.volleyball.gr/volleyleague-gunaikon/article/5266/aof-porfuras-fetos-grafei-istoria-kai-sthn-europh-photos-videos-dhloseis

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΔΗΣ : «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κάνουμε σκέψεις για το φινάλε του πρωταθλήματος. Πρώτα απ'όλα ο στόχος είναι να αποφύγουμε τα πλέι άουτ και να κερδίσουμε την παραμονή μας. Ανάλογα με την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αν μας δοθεί κάποια ευκαιρία, σίγουρα θα ρίχνουμε κρυφές ματιές και πιο ψηλά στην βαθμολογία. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που έχουμε είναι η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ως ομάδα, διοικητικά και αγωνιστικά. Αυτό μας βοηθά να διαχειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει σε όλες τις περιόδους του πρωταθλήματος.
Ήταν σημαντικό αυτό που πέτυχε η Εθνική, ειδικά αυτή την περίοδο που το βόλεϊ περνάει δύσκολες στιγμές. Όλο αυτό που έγινε, έδωσε κουράγιο στις ομάδες, στους προπονητές, στις αθλήτριες για να συνεχίσουν αυτή την δύσκολη δουλειά που έχουν μπροστά τους. Το γεγονός ότι η Εθνική αντιμετώπισε τις καλύτερες ομάδες τη Ευρώπης έδωσε εμπειρία που θα μεταδοθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η διαφήμιση που έγινε στην Ελλάδα, ίσως κάνει την χώρα μας έναν πιο ελκυστικό προορισμό για τις ξένες αθλήτριες».

ΑΝΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥ :«Το χαρακτηριστικό του Πορφύρα είναι το πάθος και η ομαδικότητα που βγάζει στο γήπεδο. Έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ με έμπειρες αθλήτριες και με την βοήθεια όλων, θεωρώ θα γίνει κάτι καλύτερο από πέρυσι. Περιμένουμε και φέτος τον κόσμο να του δώσουμε χαρά, έχουμε δικούς μας φιλάθλους που μας στηρίζουν και θα χαρούμε να τους δούμε δίπλα μας για άλλη μία σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επιτυχία για εμάς θα είναι να φθάσουμε στην 6η θέση και πιο πάνω. Αποτυχία θα είναι να διεκδικήσουμε μόνο την παραμονή και όχι κάτι παραπάνω».