Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ξεκνάμε το Σάββατο, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΧΑΡΑ

Το Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα Παγκορασίδων, με συμμετοχή του Πορφύρα με 4 ομάδες.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα χαρούμε τα παιχνίδια και ότι θα δούμε τα παιδιά να το ευχαριστιούνται, όπως και ότι θα ξεπηδήσουν μέσα ( και ) από αυτό το πρωτάθλημα, παιδιά που έχουν την επιθυμια να δουλέψουν ώστε να βελτιωθούν και να φθάσουν έως την Γυναικεία ομάδα του Πορφύρα, άλλωστε για αυτό και μόνο έχουμε την Ακαδημία.
Παράκληση θερμή προς τους γονείς, τους οποίους τιμούμε και ευχαριστούμε γιατί μας εμπιστεύονται την πιο μεγάλη αδυναμία και λαχτάρα της ζωής τους : Μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες δεν είναι πεδίο επιβεβαίωσης, όπως και ότι στα αναπτυξιακά μετρά η παρουσία και η εμπειρία περισσότερο από την νίκη.
Επειδή δεν ξεχνάμε τι τραβήξαμε πέρσι, από μία πλήρως καταδικαστέα αντίδραση, εφόσον παρατηρηθούν συμπεριφορές που ενδεχομένως θα βάλουν σε περιπέτειες τον σύλλογο, αυτή την φορά θα δράσουμε απολύτως προληπτικά και τα παιχνίδια θα γίνονται δίχως θεατές στο Σαλπέας.
Ψυχραιμία, μην ασχολείστε με ότι άλλο πέρα από ένα ΄΄ ευχαριστώ΄΄ στον Θεό που έχετε την υγεία σας και είστε στο γήπεδο, με το βλαστάρι σας να συμμετέχει στην αποστολή μιας ομάδας, όπως ο Πορφύρας.