Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Καλή Χρονιά και πίσω στα τοπικά δεν γυρνάμε....




 Αυτή η ΟΜΑΔΑ του Βόλεϊ του Πορφύρα, πριν από 9 χρόνια, πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος ( που ιδρύθηκε το 1990 ), την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ξεφεύγοντας από τα τοπικά, όπου με την παρούσα μορφή διοίκησης του, δεν πρόκειται να γυρίσει.

Σε εκείνη την 12άδα ήταν, ήδη, 3 παιδιά της Ακαδημίας μας ( Δελαγραμμάτικα, Φικάϊ, Χαλβατζή ).

Συνεχίζουμε με αυτόν τον προσανατολισμό, θα προσπαθήσουμε πέρα από τα όρια μας ώστε ο Πορφύρας να μείνει όχι για 5 ( όσα είναι έως τώρα ) αλλά για πολλά περισσότερα χρόνια στην Α1, όπως τώρα, με τα μισά ( τουλάχιστον ) παιδιά από την Ακαδημία μας στο ρόστερ.

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς που μας εμπιστεύονται τις κόρες τους και να έχετε ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ που παίζετε με τη φανέλα του Πορφύρα ή υποστηρίζετε την ΟΜΑΔΑ που γράφει ίσως όχι ποίηση, αλλά, σίγουρα, ιστορία, ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, από τα οποία κερδίζει τον σεβασμό, είτε συμφωνούν μαζί μας είτε όχι... 

Σου αρέσει ή όχι ο Πορφύρας, τον γουστάρεις ή όχι, σε εκνευρίζει ή όχι, αυτό που έχει, διαχρονικά, πετύχει ως εκπρόσωπος μίας γειτονιάς, με ΘΥΣΙΕΣ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ φθορά ( γιατί ένας είναι το αλεξίκεραυνο...), θα το θυμούνται χρόνια ακόμα και αυτοί που δεν το εκτιμούν ή αγωνίζονται να το αποδομήσουν, ελέω κόμπλεξ.

Και το 2021 θα έχει πάθος και μαχητικότητα.

Ετσι επιβιώνουμε στον Πειραιά....Οπου τα φράγκα ποτέ δεν ήταν αρκετά...

Αλλιώς, τι αξία έχει η ζωή...

Να είμαστε καλά....