Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Χρήσιμες διευκρινίσεις

 Επειδή θέλουμε ως τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας, να έχουμε ολοκάθαρη σχέση με τις αθλήτριες μας και τους γονείς τους, διευκρινίζουμε τα εξής :

Η ειδοποίηση για εφαρμογή της νέας ΚΥΑ, όπως αποτυπώνεται στις 2 αναρτήσεις μας που προηγήθηκαν, ήλθε στα σωματεία από την οικεία Ενωση ( ΕΣΠΕΔΑ ) σήμερα το πρωϊ, σε συνέχεια ενημέρωσης της από την Ομοσπονδία ( ΕΟΠΕ ).

Οι συνεχείς αλλαγές όπως και οι χωρίς συνοχή αποφάσεις και ειδοποιήσεις, μόνο βέβαιο είναι ότι δοκιμάζουν τα όρια και την υπομονή όλων μας.

Στην παρούσα φάση, με ξεκάθαρη πλέον την στόχευση ( δεν πρέπει να αιφνιδιάσθηκε κανείς, στην πραγματικότητα, πέρα από το άτσαλο τάϊμινγκ...), είμαστε υποχρεωμένοι στο βόλεϊ του Πορφύρα να ακολουθήσουμε ρητά τις οδηγίες, χωρίς να μπορούμε να τις ερμηνεύσουμε.

Για τυχόν επιμέρους πληροφορίες-οδηγίες-διευκρινίσεις, στον βαθμό που είναι εφικτό, παρακαλούμε στείλτε μαίηλ στο porfyrasvolley@gmial.com ώστε να απαντήσουμε άμεσα.

Υπομονή, ψυχραιμία και συνεργασία.

Δεν υπάρχει άλλη οδός.

Και εάν σας παρηγορεί, αν εσείς έχετε αγανακτήσει, φαντασθείτε πως νιώθει μία ψυχή που έχει να απαντήσει τώρα σε 250 οικογένειες και να λύσει αντίστοιχες σπαζοκεφαλιές...

Προτιμότερο, ωστόσο, να ξέρετε τι ισχύει παρά, όπως συμβαίνει αλλού σε πολύ μεγάλο βαθμό, να βαδίζουμε όλοι μαζί στο σκοτάδι.