Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Χάσαμε αλλά συγχαίρουμε τους διαιτητές

 Σε επικοινωνία του με την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ , ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ του Πορφύρα και Α΄ Αντιπρόεδρος του συλλόγου Νίκος Δελαγραμμάτικας, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την άριστη διαιτησία των Γεράνιου-Πετούση ( δύο νέων σε ηλικία διαιτητών, εκ των οποίων μάλιστα ο δεύτερος έκανε ντεμπούτο στην Pre League ) στον αγώνα Απόλλων Καλαμάτας-Πορφύρας 3-1.

Ο χώρος του βόλεϊ έχει ανάγκη από καινούρια πρόσωπα, με ευπρέπεια και τη λογική ότι μπαίνουν κάτω από το παιχνίδι και όχι πάνω από αυτό, καθώς μόνο οι αθλήτριες και οι αθλητές πρωταγωνιστούν.

Ο Πορφύρας, ανελλιπώς από το 2011 στις Εθνικές Κατηγορίες, με 6 σεζόν στην Α1 και συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης, έχει και την ταυτότητα ομάδας και την εμπειρία και κυρίως το ήθος ώστε να ξέρει να κερδίζει αλλά και να χάνει.

Γιατί το αποτύπωμα της Γυναικείας ομάδας μας είναι ο καθρέφτης και ο οδηγός για την Ακαδημία μας, που θέλουμε να έχει πρότυπα αρχών και αξιών.

Αλλωστε, όταν έρχεται η ώρα να μιλήσουμε, ο λόγος μας θεωρούμε ότι έχει βαρύτητα, ακριβώς γιατί σταθμίζουμε καταστάσεις  και λειτουργούμε ως άνθρωποι που μπήκαμε στα διοικητικά του αθλητισμού γνωστοί και μαθημένοι στην, καθημερινή, κριτική, ( όπως και κοινωνικά-οικονομικά αυτάρκεις ) και δεν τον χρησιμοποιούμε ως όχημα γνωριμίας, επιβεβαίωσης και επιβίωσης.