Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Πορφύρας-Πεύκα στις 6 μ.μ. το Σάββατο στο μπαράζ ανόδου στην Α1

 Η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα σε περιμένει στο πλευρό της το Σάββατο στις 6 μ.μ. στον αγώνα των πλέϊ οφ ανόδου στην Α1, με τα Πεύκα Θεσσαλονίκης.

Με νίκη του Πορφύρα, με όποιο σκορ, πάμε σε τρίτο παιχνίδι, την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Με νίκη των Πεύκων, με όποιο σκορ, η αντίπαλος μας προχωρά στον τελικό των πλέϊ οφ και εμείς μένουμε σπίτι.

Με την βοήθεια όσων αγαπούν τον Πορφύρα και φυσικά μόνο με φίλαθλη υποστήριξη και σεβασμό στον φιλοξενούμενο, αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος χορός.

Στα 12 συνεχόμενα χρόνια που παίζει η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα στις Εθνικές Κατηγορίες, έχει κερδίσει την αναγνώριση όλων για τη διάρκεια της.

Το 2015 αγωνισθήκαμε για πρώτη φορά στην Α1 Εθνική, πέσαμε και ανεβήκαμε την αμέσως επόμενη σεζόν για να μείνουμε επί 5 περιόδους στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Και τώρα είμαστε, χωρίς χρονοτριβή, πάλι στη διεκδίκηση της επιστροφής.

Για αυτόν τον χαρακτήρα που δείχνει η ΟΜΑΔΑ του Πορφύρα, αξίζουν τη συμπαράσταση οι αθλήτριες του αύριο Σάββατο στο Σαλπέας, με ενθουσιασμό και παλμό.

Καλό παιχνίδι και μακάρι να πάμε για...8η φορά εφέτος στη Θεσσαλονίκη, παρά τα τεράστια έξοδα και τη μεσοβδόμαδη ταλαιπωρία.