Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Τρίτες στο Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ οι Κορασίδες Α του Πορφύρα !



Τρίτη θέση για τις Κορασίδες Α του Πορφύρα στο Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ, που κέρδισαν με 3-2 σετ στο Ρέντη τον Μίλωνα ( τον οποίο είχαν καταβάλλει και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ).

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή του Πορφύρα Νικηφόρο Γιαννόπουλο, για την κορυφαία επιτυχία στην ιστορία των Ακαδημιών του συλλόγου μας, που έπαιξε με 14 παιδιά, τα οποία ΟΛΑ ξεκίνησαν από τα Μίνι του Πορφύρα και από τα οποία τα 13 είναι από την ( μεγάλη ) γειτονιά μας, το Χατζηκυριάκειο, την Καλλίπολη, την Φρεαττύδα και βεβαίως και από τον Προφήτη Ηλία ενώ ΟΛΑ έχουν παίξει ΜΟΝΟ στον Πορφύρα.

Ευχαριστούμε το κοινό του Πορφύρα για τη στήριξη στην ΟΜΑΔΑ και φυσικά ΟΛΟΥΣ τους γονείς, μα ειδικά τον γιατρό Χάρη Τσίντζο και την διαιτολόγο-διατροφολόγο Κατερίνα Κονδάκη για την επιμέρους, στις επιστήμες τους, πολύτιμη αρωγή.

Αυτό το Κύπελλο, το αφιερώνουμε στη μνήμη του Μανώλη Κελέκου και σε έναν γονιό που δεν μπορούσε να δεί από κοντά την κόρη του στο Final 4, τον Σταύρο Σακιζλή.

Λίγα λόγια, χαμηλοί τόνοι, η δουλειά συνεχίζεται.

Ηταν η δεύτερη παρουσία των Κορασίδων Α του Πορφύρα σε Final 4, η πρώτη με κόουτς την  Νίκη Μανωλάκου πριν από 6 χρόνια, όταν έφθασε κοντά σε Κύπελλο, αλλά, δεν τα κατάφερε με μία επίσης υπέροχη φουρνιά, με Πειραιωτάκια της γειτονιάς μας.

Απόψε δικαιώθηκε και η ΟΜΑΔΑ της Νίκης..