Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Η Ακαδημία μας στηρίζει τη Γυναικεία ομάδα στο μπαράζ παραμονής το Σάββατο στις 6 μ.μ.Το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο Σαλπέας, περιμένουμε τα κορίτσια της Ακαδημίας μας ( αγωνιστικών και μη αγωνιστικών τμημάτων ) να είναι δίπλα στη Γυναικεία ομάδα μας στο μπαράζ παραμονής στην Pre League Volley, με τον Ναύαρχο Βότση από την Θεσσαλονίκη, ώστε να στηρίξουν τον Πορφύρα με τον ενθουσιασμό τους.

Αυτό θέλουμε να είναι το κοινό μας : Τα κορίτσια που φορούν τη φανέλα του Πορφύρα κι οι γονείς τους.

Για αυτό, άλλωστε, μεριμνήσαμε ώστε εκείνη την ώρα να μην υπάρχει αγώνας ή προπόνηση της Ακαδημίας μας, οπότε, δικαιολογία δεν υπάρχει.

Κάθε κορίτσι της Ακαδημίας μας θα πάρει έναν αριθμό με την προσέλευση του στο Σαλπέας και στο τέλος του αγώνα, θα κληρωθούν στο γήπεδο 30 προπονητικά μπλουζάκια της ομάδας μας για ισάριθμα παιδιά μας, ως ελάχιστη έκφραση ευχαρίστησης για την αφοσίωση τους. 

Διευκρινίζεται ότι λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου μας, προτεραιότητα εισόδου θα έχουν τα παιδιά της Ακαδημίας μας κι οι γονείς τους, οι κάτοχοι Διαρκείας, φίλαθλοι του Βότση, πρώην αθλήτριες της ομάδας μας, τα μέλη του Δ.Σ. του Πορφύρα, της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΔΑ και μετά κάθε άλλο άτομο.